بررسی و مقایسه مشکلات یادگیری دانش اموزان استثنایی کلاس های چند پایه از نظر معلمان مرد و زن اسنان کهکیلویه و بویر احمد

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,628

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASMJ01_0431

تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393

Abstract:

این تحقیق به منظور بررسی و مقایسه مشکلات یادگیری دانش اموزان استثنایی کلاس های چند پایه استان کهگیلویه و بویر احمد انجام گرفت. روش: جامعه اماری را کلیه معلمان زن و مرد استان کهگیلویه و بویراحمد که در سال تحصیلی 91-92 مشغول به تدریس بودند تشکیل می دهد که از بین آنها 49 نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی طبقه ای از مناطق متفاوت استان انتخاب شدند ابزار به کار رفته پرسشنامه مشکلات یادگیری کلودوار بوده که محقق به تناسب مشکلات کودکان استثنایی با استفاده از روش دلفی مواردی را به ان اضافه کرد. یافته ها: نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که میانگین خرده مقیاس های مشکلات یادگیری(مشکل در خواندن، شناخت اجتماعی، مشکل ریاضی، مشکل فضایی و اضطراب اجتماعی) دانش آموزان استثنایی در کلاس های چند پایه از نظر معلمان مرد در تمام خرده مقیاس ها بیشتر از میانگین مشکل این دانش اموزان از نظر معلمان زن می باشد. تنها مشکل در خواندن و شناخت اجتماعی بین دو گروه معلمان رن و مرد از نظر اماری هر چند بر اساس آزمون T تفاوت معین دار وجود داشت از نظر هر دو گروه (معلمان زن و مرد) مشکلات شناختی بیشترین میانگین را در بین دانش آموزان کودکان استثنایی داشت شناخت اجتماعی ، چگونگی توجه به اطلاعات، ذخیره سازی و در موقع لزوم بادآوری آنهاست. نتایج تحقیق با تحقیق حاجلو و رضایی شریف همخوانی دارد در تحقیق آنها میانگین نمرات دانش اموزان پسر در همه مولفه های مشکلات یادگیری از میانگین مشکلات یادگیری دختران بیشتر بود همچنین با تحقیق صادقیان، دکتر جلالی و دکتر فرزاد با عنوان هنجاریابی نگرش سنجی معلمان همجوانی داشت. در تحقیق آنها نگرش معلمان زن نسبت به دانش اموزان مثبت تر از نگرش معلمان مرد بود.

Keywords:

کلاس های چند پایه کودکان استثنایی , مشکلات یادگیری: مشکل در خواندن , ریاضی , شناخت اجتماعی , فضایی و اضطراب اجتماعی , معلمان مدارس چند پایه استثنایی

Authors

توران علیزاده دمیه

دانشجوی دکتری رشته روانشناسی تربیتی واحد علوم و تحقیقات اصفهان

غلامرضا منشایی

استاد واحد خوراسگان اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ Amanda E. Bennett, Thomas J. Power, Ricardo B. Eiraldi, ...
  • Rudman, I., Rudman, D., Campbell, J., Biloglav, V. & Urek, ...
  • Halloran, D.P., Lioyd, J.W., Kauffman, J.M., Weiss, M. & Martinez, ...
  • Magana, L, Caviler, M. & Ortar-Krizaj, M. (2003). Reverence6s of ...
  • نمایش کامل مراجع