Year: 1393
Publish place: International Conference on Management
COI: ICOM01_1091
Language: PersianView: 178
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سال های اخیر بیانیه ها و مقالات متعددی در زمینه اصول معماری سبز توسط محققان مختلف در سراسر دنیا به رشته تحریر درآمده است. اغلب این بیانیه ها با اختلاف اندک موضوعاتی را در زمینه تشویق طراحان به حفاظت از انرژیونیز در نظر گیری ویژگی های محلی مکان و کار با کاربران ساختمان و جوامع اطراف آن تثبیت نموده اند.اجتماع مافراتر از امکانات آن زندگی می کند. مادرمکان وزمان محدودی زندگی خود از طریق الگوهای نادرست رفتاری زمین را ازسرمایه های بزرگش محروم می کنیم. این الگوها محیط زیست را ویران می کند واین درحالی است که ما برای دورهطولانی بقاء طی نسل های آتی به آن وابسته ایم. برخی از معماران برای ایجاد پیوند وهماهنگی بین انسان و محیط طبیعی از طریق فضای معماری به فکر استفاده از مصالح ومواد طبیعی افتادند. کاربرد روزافزون و گریز ناپذیر تکنولوژی صنعتی و سپس تکنولوژی الکترونیک موجب شدکه گروهی از معماری سبز برخاسته از معماری پایدار و توسعه پایدار بوده که این نیز ناشی از نیاز انسان امروز در مقابلپیامد های سوءجهان معماران وشهرسازان در پی یافتن راه حل هایی برای آشتی دادن تکنولوژی پیچیده با طراحی ومسائل محیطی باشند . صنعتی و مصرفی عصرحاضر است. حفظ و حراست از منابع طبیعی جهان، مصونیت از آلودگیهوا و سایرآلودگیهای محیطی، حفاظت از لایه ازن، بهداشت جسمی و روانی، آینده بشریت و ... ازموضوعاتی است که در این راستا مطرح بوده و ضرورت آن به طراحی سبز عملی است برای حل مشکلات که طی آن منابع طبیعی قبل ، بعد وطی پروسه تولید وساخت به کمترین حد آسیب می بیند عنوان یک وظیفه جهانی روز بهروز آشکارتر میشود دستیابیبه یک شهر پایدار است که البته خود شهر پایدار نیز نیازمند یک مدیریت می باشد که این مدیریت را مدیریت شهر عملی شدن تمامی امور فوق نیازمند داشتن یک مدیریت قابل در مرحله برنامه ریزی و اجرا و استفاده می باشد که نتیجه آن ، به علاوه درمسیر این عمل مصالح باید مفید بوده ،عمرطولانی داشته و قابل بازگشت به چرخه طبیعت باشند .
Keywords:
معماري ، طبيعت ، معماري سبز،محيط زيست ، منابع طبيعي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/344557/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جاجرمی، حسن و سرداریان، صفورا و به نیا، بهنام و مظفری، تکتم،1393،معماری سبز و مدیریت شهر پایدار،همایش بین المللی مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/344557
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جاجرمی، حسن؛ صفورا سرداریان و بهنام به نیا و تکتم مظفری)
برای بار دوم به بعد: (1393، جاجرمی؛ سرداریان و به نیا و مظفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.