زمین شناسی و کانی سازی محدوده سنجدک III در آنومالی شرقی و مقایسه آن با آنومالی های مرکزی و غربی واقع در معدن آهن سنگان خواف، خراسان رضوی

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 640

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PNUGEO08_086

تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1394

Abstract:

مجموعه کانسارهای سنگان خواف در جنوب شرقی استان خراسان رضوی واقع شده اند کانه زایی آهن از نوع اسکارنی بوده و مرتبط با کمربند ولکانیکی - پلوتینیکی خواف- کاشمر- بردسکن است. هدف از این پژوهش مقایسه زمین شناسی و سیستم کانی سازی در انومالی های شرقی ، مرکزی و غربی معدن می باشد اسکارن در آنومالی غربی معدن از نوع همبری با ترکیب کلسیمی است و به سمت شرق به تدریج به نوع حاشیه ای و با ترکیب منیزیمی تبدیل می شود. بر طبق نتایج این تحقیق در محدوده سنجدک III (واقع در آنومالی شرقی) در مقایسه با باغک و C- شمالی (واقع در آنومالی مرکزی) و تپه قرمز (واقع در آنومالی غربی) توده های نفوذی مرتبط با زون های اسکارنی رخنمون ندارند به طور کلی کانی سازی در انومالی شرقی بیشتر به صورت رگه ای - رگچه ای از نوع اکسیدی و مرتبط با زون های گسلی است حال آنکه کانی سازی در آنومالی های مرکزی و غربی از نوع اکسیدی و سولفیدی بوده و محدود به زون های اسکارنی است.

Authors

مصطفی انصاری

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد

محمدرضا حیدریان شهری

عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد

سید احمد مظاهری

عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :