با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از آنجا که در حدود 42 درصد از انرژی مصرفی در کشور، در بخش ساختمان مصرف می شود، تحلیل و بررسی دقیق میزان مصرف انرژی خانوارها به ویژه پس از اجرای طرح هدف مندی یارانه ها امری ضروری به نظر می رسد. در این مقاله سعی شده است با استفاده از اطلاعات و داده های طرح آمارگیری حامل های انرژی در بخش خانوارهای شهری در سال 1390 که برای اولین بار در کشور اجرا شده است، سرمایش و گرمایش منازل مسکونی شهری و تجهیزات مورد استفاده در آن ها مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. نتایج نشان می دهد درصد زیادی از انرژی در ساختمان های غیر آپارتمانی مصرف می شود و بیش از 90% ساختمان ها از پنجره دو یا چند جداره، عایق کاری سیستم تاسیسات و لوله ها و عایق کاری جداره خارجی ساختمان برخوردار نیستند. همچنین دمای روز و شب 6% و 8% واحد های مسکونی کشور بیشتر از C°29 بوده است. از طرفی دیگر درصد بالایی از محبوب ترین وسایل سرمایشی و گرمایشی در ایران (کولر آبی 9/70% و بخاری گازی 5/80 %)، نتنها از نظر میزان مصرف انرژی در رتبه مناسبی قرار ندارند، بلکه به دلیل عبورکردن از طول عمر بیش از 5 سال، از میزان کارایی اولیه نیز برخوردار نیستند.
Keywords:
مركز آمار ايران، مصرف انرژي ساختمان، برچسب انرژي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/355870/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیدوار، امیر و شایق، ایمان،1394،بررسی تحلیلی اقتصادی میزان سرمایش و گرمایش ساختمان های خانوارهای شهری با استفاده از اطلاعات و داده های مرکز آمار ایران،نخستین کنفرانس بین المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی،تهران،،،https://civilica.com/doc/355870
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، امیدوار، امیر؛ ایمان شایق)
برای بار دوم به بعد: (1394، امیدوار؛ شایق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انواع سیستم های سرمایش تبخیری مستقیم و غیر مستقیم
- بررسی سیر مصرف انرژی در گاوداری های شیری (مطالعه موردی : شهرستان اسدآباد استان همدان)
- ارزیابی پتانسیل استفاده از سرمایش تشعشعی درچند شهر ایران برای استفاده از سرمایش غیر فعال جهت کاهش مصرف انرژی
- ارزیابی و بهینه سازی هزینه سالیانه انرژی مصرفی ساختمان مسکونی در شهر تهران
- مکان یابی نیروگاه های گازی با استفاده از GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.