بررسی حذف پارامترهای BOD,COD,TSS ازپساب سیستم تصفیه فاضلاب شهر مرودشت به روش لاگون هوادهی و ارتقای کیفی سیستم با استفاده از فیلتر قلوه سنگی

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,608

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NEWCONF01_170

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394

Abstract:

این مطالعه از نوع تحلیلی با نتایج کاربردی بوده و هدف آن تعیین کارایی حذف پارامترهای BOD,COD,TSS از پساب واحد زلالسازی سیستم تصفیه فاضلاب شهر مرودشت به روش لاگون هوادهی و ارتقای کیفی عملکرد سیستم با استفاده از فیلتر قلوه سنگی در مقیاس پایلوت میباشد.در این پژوهش پساز نمونه برداری از فاضلاب خام و انجام آزمایشات بر روی آنها از نرم افزار SPSS و آزمونANOVA و T مستقل و تحلیلهای آماری موجود در آن جهت تجزیه و تحلیل دادهها استفاده شد. طراحی فیلتر با توجه به میزان بار هیدرولیکی فیلتر مورد نظر و با توجه به ارتفاع مرسوم در فیلترهایسنگی با دو سایز متوسط 8 میلی متری و 20 میلی متری طراحی گردید و پساز تکمیل شدن مراحل ساخت آن، در بیرون از برکه زلال ساز قرار داده شد سپس فاضلاب ، توسط پمپ ابتدا به مخزن ذخیره که در بالای فیلتر سنگی قرار داشت و از آنجا وارد فیلتر شد. با توجه به داده های ارائه شده، فیلتر سنگی مورد استفاده جهت ارتقاء کیفیت پساب خروجی از برکه زلالساز، توانست مقادیری از آلایندههای مختلف موجود در فاضلاب را حذف نماید و مقدار TSS را به نزدیک ترین مقدار ممکن جهت تخلیه به آبهای سطحی و مصارف کشاورزی و آبیاری تا حد استانداردهای زیست محیطی ایران برساند. فیلتر 8 میلیمتری به لحاظ اندازه کوچکتر مدیای به کار رفته در آن برای حذف هریک از پارامترهای BOD,COD,TSS کارایی بهتری داشته است.با توجه به نتایج آزمایشهای انجام شده و استانداردهای پساب خروجی میتوان گفت راندمان فیلترها در حذف آلودگی متوسط نزدیک به خوب ارزیابی می گردد.

Authors

ستاره محمدحسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، میبد، ایران

محمدتقی قانعیان

عضو هیات علمی گروه بهداشتمحیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد ، یزد، ایران

سید ابوالقاسم میرحسینی

عضو هیات علمی گروه محیط زیست ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

بایرام هاشم زاده

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دانشکده پرستاری و بهداشت خوی گروه مهندسی بهداشت محیط

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :