CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تأثیر پربیوتیک دیواره سلولی مخمر بر روی برخی از شاخص های ایمنی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

عنوان مقاله: تأثیر پربیوتیک دیواره سلولی مخمر بر روی برخی از شاخص های ایمنی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)
شناسه ملی مقاله: NEWCONF01_176
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

فریماه میزانی - دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
مهدی محمدعلیخانی - دانشجوی دکتری تخصصی تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.
سلطنت نجار لشگری - محقق، دکتری تخصصی شیلات، گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان، مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن

خلاصه مقاله:
این تحقیق در بهار سال 1391 به منظور بررسی تأثیر پربیوتیک دیواره سلولی مخمر بر روی برخی از شاخص های ایمنی بچه ماهیان کپور معمولی در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان انجام پذیرفت. پس از یک هفته سازگاری بچه ماهیان با شرایط پرورش و عادت دهی به غذای دستی، 180 عدد بچه ماهی کپور معمولی پرورشی با میانگین وزن 0/49±6/35 گرم برای مدت 7 هفته و به صورت تصادفی در 12 وان فایبرگلاس با حجم آب 250 لیتر و تراکم 15 قطعه در هر وان در قالب 4گروه (گروه شاهد و تیمارهای 1 درصد YCW و 2 درصد YCW و 3 درصد YCW) با 3 تکرار توزیع شدند و شاخص های ایمنی بچه ماهیان مورد سنجش قرار گرفتند. در طول اجرای تحقیق برخی از فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب مانند دما، اکسیژن و pH نیز به صورت روزانه اندازه گیری و ثبت شدند. ورود داده ها در نرم افزار Excel و تجزیه و تحلیل آنها با استفاده از نرم افزار SPSS Ver.16 انجام پذیرفت. بر اساس نتایج به دست آمده تیمارها با گروه شاهد از نظر مجموع کل ایمنوگلوبولین (Ig) ، مجموع کل ایمنوگلوبولین M (IgM) و لیزوزیم اختلاف معنی دار آماری داشتند و از سطوح بالاتری برخوردار بودند (0.05>P).

کلمات کلیدی:
پربیوتیک، مخمر، ایمنی، کپور معمولی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/360193/