تحلیل پذیرش تکنولوژی در گمرک های تهران با استفاده از مدل (TAM)

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 727

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

VALIASR01_106

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

Abstract:

باتوجه به خصوصیات کشور ایران که در مرحله گذر اقتصادی بسر می برد، سیستم آسیکودا می تواند به عنوان یک راهکار سیستم محور برای دسترسی به تحولات و هم ترازی با نظام های بازرگانی مهم قلمداد شود. هدف این تحقیق بررسی و تحلیل پذیرش سیستم آسیکودا با مدل TAM در گمرکات تهران می باشد. جامعه آماری این تحقیق از کارکنانی که در گمرکات تهران فعالیت داشته و به نوعی با سیستم آسیکودا مرتبط بودند، تشکیل شده است. برای نمونه گیری از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد و باتوجه به اینکه حجم جامعه برابر 70 بود، از بین آنها بطور تصادفی (با استفاده از جدول اعداد تصادفی) 60 نفر به عنوان نمونه انتخاب و پرسشنامه در اختیار آنها قرار گرفت. ابزار مورد استفاده برای گردآوری داده ها باتوجه به معیارها امکان پذیری جمع آوری اطلاعات در حجم مورد نیاز، زمان دراختیار برای انجام مطالعه، لزوم جمع آوری داده های دست اول، قابلیت اعتماد نتایج و ... «پرسشنامه» درنظر گرفته شد سپس تجزیه و تحلیل آماری در دو بخش توصیفی و استنباطی انجام شد، از آمار توصیفی برای تلخیص اطلاعات جمع آوری شده و شناخت بیشتر جامعه و از آمار استنباطی برای تجزیه و تحلیل اطلاعات موجود در داده های نمونه و سنحش عدم قطعیت در استنباط ها استفاده گردید. در بخش تحلیل استنباطی ابتدا شدت رابطه بین هرکدام از متغیرهای مستقل و وابسته بدست آمد و سپس با استفاده از آزمون معنا داری ضریب همبستگی، همبستگی بدست آمده مورد آزمون قرار گرفت و سرانجام با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی ساده یک معادله رگرسیونی برای تعیین رابطه بین متغیرهای مستقل و وابسته بدست آمد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که کیفیت اطلاعات، کیفیت خدمات و کیفیت سیستم به عنوان عوامل بیرونی و سهولت استفاده، سودمندی ادراک شده و قصد استفاده از سیستم به عنوان عوامل درونی در پذیرش سیستم آسیکودا در گمرکات تهران می باشند.

Authors

اکبر داوری

عضو گروه مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی نوین اردبیل، اردبیل، ایران

سیدمهدی منیری

عضو هیات علمی گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی نوین اردبیل، اردبیل، ایران عضو گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل،

بهزاد مهدوی

دانشجوی ارشد مدیریت اجرائی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ناظمی شمس الدین، میرابی علی. زمستان 1390. معرفی و آزمون ...
  • Moniri, Seyed Mahdi, (2012). Evaluation of Using e-Commerce in Potato ...
  • Al-Somali, S.A., Gholami, R., and Clegg, B. 2009. An investigation ...
  • Venkatesh, V., Morris, M.G., Davis, G.B., and Davis, F.D. 2003User ...
  • Delon, W. H. , & M clean, E. R. (1992). ...
  • Stockdale, R., and Borovicka, M. 2004Using quality dimensions in the ...
  • DeLone W.D. and McLean, E.R. 20 03The DeLone and McLean ...
  • Almogbil, A., 2005 Security, Perceptions, and Practice, challenges facing Adoption ...
  • نمایش کامل مراجع