CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی عوامل اجتماعی مؤثر بر افزایش قبولی دختران در رشته مدیریت (مطالعه موردی، دانشجویان رشته مدیریت دانشگاه دولتی ایلام)

عنوان مقاله: بررسی عوامل اجتماعی مؤثر بر افزایش قبولی دختران در رشته مدیریت (مطالعه موردی، دانشجویان رشته مدیریت دانشگاه دولتی ایلام)
شناسه ملی مقاله: EMAA01_079
منتشر شده در همایش الکترونیکی پژوهش های نوین در علوم و فناوری در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

پریا حوری - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد کرمانشاه
احسان نامدار جویمی - کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی دانشگاه ایلام

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این تحقیق ان است که بدانیم چه عواملی بر افزایش دختران در رشته های مدیریت موثربوده اند، و از چه رو در رشتهمدیریت دختران بیشتر از پسران حضور پیدا کرده اند. تحقیق از جهت هدف، کاربردی و از نظرماهیت، توصیفی و از نظر روش، پیمایشیمی باشد. جامعه مورد بررسی در این تحقیق شامل دانشجویان دانشگاه دولتی ایلام است که جمعیتی بالغ بر 7.253 (فت هزار و دویستو پنجاه و سه) نفر دارد. نمونه گیری در این تحقیق به روش خوشه ای چند مرحله ای است و تعداد نمونه با استفاده از جدول کرجسیمورگان و فرمول کوکران برابر با 384 نفر می باشد. نرم افزارهای مورد استفاده در این تحقیق spss 21 و lisrel 9.1 می باشد. دراینتحقیق نه فرضیه شکل گرفت که به ترتیب تاثیر اگاهی از حقوق- باور کلیشه ای- جلوگیری از خشونت خانوادگی- همسر گزینی–مشارکت در تصمیم گیری- تربیت کودکان تاخیر- در ازدواج- باروری- مشارکت اجتماعی با قبولی دختران از نظر سرمایه هایفرهنگی و سرمایه های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت که تمامی فرضیات مورد تایید قرار گرفتند. و میزان این ارتباطات به ترتیب برابربا 0.74 ، 0.18 ، 0.23 ، 0.42 ، 0.81 ، 0.62 ، 0.19 ، 0.13 ، 0.75 می باشد.

کلمات کلیدی:
باور کلیشه ای، همسر گزینی، ازدواج، باروری،مشارکت اجتماعی، قبولی دختران

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/364996/