Year: 1393
Publish place: 2nd Iranian National Conference on Electrical Engineering
COI: INCEE02_056
Language: PersianView: 867
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
انرژی باد برای تولید برق در جهان نسبت به دیگر منابع تولید انرژی الکتریکی از شتاب و رشد بی سابقه ای در سالهای اخیر برخوردار بوده است. اضافه شدن واحدهای تولید پراکنده به سیستم توزیع دارای مزیت ها و معایبی در طراحی و بهره برداری از سیستم توزیع می باشد. یکی از این معایب، تأثیر آن بر افزایش سطح اتصال کواه شبکه و تجهیزات سیستم می باشد. با توجه به اینکه تجهیزات موجوددر سیتم بر اساس طراحی های سالهای قبل بوده و افزودن منابع تولید پراکنده باعث می شود که سطح اتصال کوتاه سیستم از قدرت تحمل تجهیزات موجود افزایش یابد و باعث آسیب دیدن تجهیزات موجود گردد. با توجه به پیشرفت هائی که در زمینه محدود کننده ها صورت گرفته است، امروزه استفاده از محدود کننده های جریان خطا (FCL) به عنوان یک روش بسیار مناسب و رایج برای محدودسازی جریان خطا و حفظ قابلیت اطمینان سیستم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله تأثیر انواع محدود کننده های جریان خطا ابررسانا بر عملکرد ژنراتور القایی دو سو تغذیه مورد شبیه سازی و بررسی قرار گرفته است. محدود کننده های مورد بررسی شامل محدود کننده مقاومتی، سلفی و پل دیودی می باشد که از نرم افزار PSCAD/EMTDC برای شبیه سازی استفاده شده است.
Keywords:
محدودکننده های جریان خطا نوع ابررسانا، توربین بادی سرعت متغیر (VSWT)، ژنراتور القایی با تغذیه دوگانه (DFIG)
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/365295/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزپور، علی و رادمهر، مسعود،1393،مقایسه تأثیر انواع محدود کننده های جریان خطا نوع ابررسانا بر عملکرد نیروگاه بادی سرعت متغیر مجهز به ژنراتورهای القایی دوسو تغذیه،دومین همایش ملی مهندسی برق ایران،بندرگز،،،https://civilica.com/doc/365295
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عزیزپور، علی؛ مسعود رادمهر)
برای بار دوم به بعد: (1393، عزیزپور؛ رادمهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختاری جدید برای محدود سازی جریان خطا در شبکه های توزیع
- ارائه روشی نوین جهت کلید زنی بانک خازنی در شبکه توزیع جهت کاهش جریان هجومی در هنگام وصل
- تاثیر استفاده از مدل گذرای برقگیر ZnO در کاهش TRV
- تحلیل آماری وقوع خطا و اتصال کوتاهها در شبکه فشار قوی ایران
- بررسی امکان سنجی احداث نیروگاه فتوولتاییک 6 مگاواتی در شهرستان بستک استان هرمزگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.