تأثیر برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل هزینه ها در بودجه ریزی عملیاتی بر ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه از دیدگاه کارشناسان و حسابرسان دیوان محاسبات کشور

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 993

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CAFM03_019

تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394

Abstract:

چندین سال است که بودجه ریزی عملیاتی به عنوان یک شرط قانونی در تدوین بودجه های سالانه تصویب شدهاست و همه دولت ها تاکنون موظف به اجرایی کردن آن بوده اند. تحت تاثیر ناکامی مکرر سیاست های اقتصادی واهداف تعیین شده در سال های قبل و تاخیر مکرر توسعه کشور این سیاست که از سوی سازمان های بین المللی به همهکشورهای درحال توسعه پیشنهاد می شد مورد توجه قرار گرفت. بودجه ریزی عملیاتی که نوعی سامانه برنامه ریزی ،بودجه ریزی و ارزیابی است بر رابطه بودجه هزینه شده و نتایج مورد انتظار تأکید می ورزد. بودجه ریزی عملیاتی ازطریق تمرکز منابع در جهت ضروری ترین و مهم ترین نتایج موجب افزایش کارایی و اثر بخشی عملکرد دولت ودستگاه های اجرایی می گردد و از طرفی گزارش تفریغ بودجه به عنوان مبنایی مناسب برای ارزیابی عملکرد دولت وشاخصی برای بسیاری از اظهار نظر ها و ارزیابی های فنی در مورد عملکرد دستگاهها ، شرکتهای دولتی و وزارتخانه هامی باشد و ارائه به موقع آن نیز منجر به تسریع در این ارزیابی ها و در نتیجه ارائه اظهار نظر ها و ارزیابی های فنی درزمان مقرر می گردد . هدف تحقیق حاضر بررسی تأثیر برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل هزینه ها در بودجه ریزی عملیاتیبر ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه از دیدگاه کارشناسان و حسابرسان دیوان محاسبات کشور است . برای این منظور ،اثرات برنامه ریزی ، تجزیه و تحلیل هزینه ها بر ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه تعریف و در قالب دو فرضیه تنظیمگردیده است. پژوهش حاضر، از نوع کاربردی می باشد و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیه ها از روشهای توصیفی و استنباطی استفاده شده است . در تجزیه و تحلیل توصیفی داده های جمع آوری شده از شاخص هایمرکزی و پراکندگی استفاده شده است . افزون بر این ، در این تحقیق قبل از آزمون فرضیه ها، نرمال بودن (توزیع طبیعیداشتن) متغیرهای مورد مطالعه توسط آزمون کولموگوروف- اسمیرنوف یک نمونه ای بررسی شد و برای بررسی فرضیات تحقیق از آزمون t تک نمونه ای استفاده شد. نتایج حاصل از تحقیق حاکی از تأیید ارتباط بین عناصر برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل هزینه ها ناشی از بودجه ریزی عملیاتی بر ارائه به موقع و گزارش تفریغ بودجه داشت.

Authors

علی خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

احمد خدامی پور

دانشیار بخش حسابداری دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آذر، عادل و خدیور، آمنه (1393). بودجه ریزی بر مبنای ...
  • پژویان، جمشید (1375) . مالیه عمومی و تعیین خط مشی ...
  • خدامی پور، احمد و زینالی، مهدی (1386). سامانه بودجه بندی ...
  • دهقان، رضا (1386). مدیریت عملکرد وبودجه ریزی بر مبنای مدل ...
  • شبیری نژاد، علی اکبر (1387). بودجه ریزی در ایران :بودجه ...
  • عسگری موسوی سنگ چشمه سید (1391). بررسی موانع و مشکلات ...
  • گروه مشاوران پنکو (1387. بودجه ریزی عملیاتی. ...
  • Melkers , j. and Willoughby, k(2000). Impementing PBB : cinficting ...
  • نمایش کامل مراجع