شناسایی یک توالی غیرکد شونده بلند در سلول های زایای رویانی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 753

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0912

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

Abstract:

اخیر زیست شناسی تولید مثلی و علوم کلینیکی بر درک ویژگی های سلولی و مولکلولی سلول های زایا تمرکز یافته است . سلول های زایایی رویانی به منظور تولید تخم های همه توان برنامه های قبلی خود را از دست داده و علائم پر توانی مانند Oct4,Sox2,Nanog را نشان می دهند . نقش توالی های غیر کد شونده بلند در سلول های بنیادی جنینی به عنوان سلول های پر توان نشان داده شده است . هدف از این مطالعه بررسی بیان ژن های غیر کد شونده بلند در سلول های P19 به عنوان یک سلول پر توان می باشد . مواد و روش ها: سلول های P19 در محیط α-MEM حاوی FBS 10% کشت داده شدند. استخراج RNA از این سلول ها در فاز رشد لگاریتمی انجام شد . به منظور بررسی بیان ژن LincRNA1435 در سطح RNA ، توالی این ژن ها از مقالات انتخاب شده و سپس پرایمرهای مخصوص آن ها طراحی شد و واکنش nested PCR انجام گرفت . به منظور تایید محصول PCR ، محصول تحت تاثیر آنزیم HinIII قرار گرفت و تعیین توالی شد . نتیجه گیری : Nested PCR برای ژن LincRNA1435 یک قطعه 498 جفت بازی را تولید می کند . محصول PCR تحت اثر آنزیم HinIII دو قطعه به انده های 121 و 377 جفت بازی تولید کرد که توسط تعیین توالی تایید شد . نتایج ، بیان ژن lincRNA 1435را در سطح RNA در سلول های P19 به عنواتن نمونه ای از سلول های پر توان نشان داد .

Keywords:

سلول های زایای رویانی , توالی های غیر کد شونده بلند , پر توانی

Authors

زهرا حسینی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی ، علوم جانوری گرایش سلولی تکوینی ، گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد

ناصر مهدوی شهری

دکتری تخصصی سیئولوژی هیستولوژی ، استاد عضو هیئت علمی گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد

حسام دهقانی

دکتری تخصصی بیولوژی مولکولی تکوینی ، دانشیار ، رئیس بخش بیوتکنولوژی دانشکده دامپزشکی و مدیر گروه پژوهشی سلولهای بنیادی پژوهشکده زیست فناور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • و0 Guttman, M., _ Donaghey, J, _ Carey, B. W, ...
  • Dinger, M. E., ., Amaral, P. P., ., Mercer, T. ...
  • Guttman, M., , Amit, I., ., Garber, M., ., French, ...
  • Mohamed. J.S., Gaughwin. P.m. &Lim. B. (2010). Conserved long noncoding ...
  • Pauli , A., ., Rinn , J., . &Schier , ...
  • Plath, K., _ Mlynarczyk, E. S., ., Nusinow, D., _ ...
  • Surani, M. A. (2007). Germ cells: the eternal link between ...
  • Surani, M. A, Hayashi, K. &Hajkova, P. (2007). Genetic and ...
  • نمایش کامل مراجع