CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مقایسه رضایت مشتریان از دریافت تسهیلات قرض الحسنه منطبق با فضای بانکداری اسلامی با استناد به تئوری بازاریابی رابطه مند (مطالعه موردی: بانک رسالت با موسسه مالی و اعتباری عسکریه)

عنوان مقاله: مقایسه رضایت مشتریان از دریافت تسهیلات قرض الحسنه منطبق با فضای بانکداری اسلامی با استناد به تئوری بازاریابی رابطه مند (مطالعه موردی: بانک رسالت با موسسه مالی و اعتباری عسکریه)
شناسه ملی مقاله: TOROUD02_082
منتشر شده در دومین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

روح الله بیات - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی،گروه اقتصاد، قزوین، ایران
سعید جدید - دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد،گروه اقتصاد، قزوین، ایران

خلاصه مقاله:
در پژوهش حاضر و بر اساس دستیابی به هدف پژوهش یعنی مقایسه رضایت مشتریان از دریافت تسهیلات قرض الحسسنه در بانک رسالت با موسسه مالی و اعتباری عسگریه و با استناد به تئوری بازاریابی رابطه مند، بدنبال تعمیم مولفه های بازاریابی رابطه مند بر مبنای نظریات بانکداری اسلامی هستیم. در حقیقت بر آن هستیم تا جدا از مباحث اخلاقی و پرداختن به شکل کلی بهره به عنوان مولفه اصلی در بانکداری اسلامی، به استفاده از تئوری یاد شده برای سنجش میزان رضایت در قالب شبکه بانکداری اسلامی کشورمان بپردازیم. برر اساس تئوری پژوهش حاضر یعنی بازاریابی رابطه مند، متغیرهای پژوهش عبارتند از عملکرد مدیران مالی، عملکرد پرسنل صفی و همچنین سیاست ها و استراتژی های شبکه بانکی کشور. نتایج حاکی از این بود که مقدار متغیرها در هر دو جامعه مورد بررسی بالاتر از حد متوسط است. در ادامه بر اساس میانگینمتغیرهای پژوهش نسبت به مقایسه رضایت دریافت کنندگان تسهیلات پرداختیم و نتایج نشان داد که در مورد متغیراستراتژی ها و سیاست های بانکی، میانگین بانک رسالت بیشتر بوده و در مورد دو متغیر دیگر پژوهش، میانگین در موسسه مالی و اعتباری عسگریه از بانک رسالت بیشتر است.

کلمات کلیدی:
عملکرد مدیران مالی، عملکرد پرسنل صفی، سیاست ها، رضایت مشتریان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/379217/