قانون پایستگی فکر

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 531

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PESSH01_169

تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1394

Abstract:

در این مقاله سعی شده است راه هایی برای موفقیت انسان برای رسیدن به درجه ی کمال و آرامش روحی و روانی ارئه شود. این مقاله به این توضیح می پردازد که انسان موجودی متفکر نیست بلکه موجودی جستجوگر و کاشف است و فکر، حاصل تفکر نیست بلکه در طی فرایندی خواسته ها و سوال های دوران کودکی تبدیل به فکر شده و در انباری در ذهن انسان بایگانی شده اند.سپس در آینده شروع به تراوش از درون انبار شده و انسان باید تابع فکرهایی باشد که از انبار خارج می شوند زیرا که این فکرها متعلق به او هستند وآن ها هستند که می توانند او را به کمال برسانند نه فکرهایی که از دیگران دریافت می کند.البته ممکن است فکرهایی که از دیگران دریافت می کند با فکرهای خروجی از انبار او مشترک باشند که در این صورت نیز به موفقیت خواهد رسید ولی در غیر این صورت به موفقیت در زندگی نخواهد رسید. انسان می بایست آزادانه به تلاش برای کشف فکرهای متعلق به خود، یعنی آن چه از انبار بایگانی یا سیستم نهان او خارج می شود بپردازد تا به درجه ی کمال برسد و نابغه شود. در بخش پایانی این مقاله مثال هایی از انسان هایی که تابع فکر متعلق به خود شدند و به موفقیت های بزرگ رسیدند،آورده شده است.

Keywords:

سیستم نهان , سیستم ظاهر , سوالهای اولیه وسوالهای ثانوی , شخصیت اولیه , وشخصیت ثانوی , حالت خوشی و حالت ناخوشی , مسیرپرورش , درجه نابغه , درجه ی مستعدودرجه ی نامستعد , توپ ها

Authors

محمدباقر اصلیان

دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • اندیشه های اریک فوروم 3-لذات فلسفه ...
  • پایگاه اطلاع رسانی تبیان زنجان-خانواده یخوشبخت ...
  • رشد روانی-زیگموند فروید-مقاله-سایت روانه ...
  • نمایش کامل مراجع