Year: 1387
Publish place: 4th National Congress on Civil Engineering
COI: NCCE04_798
Language: PersianView: 1,826
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
رفتار خمشی غالب در سازه هایی مانند دودکشها، برجها و ساختمانهای با ارتفاع زیاد موجب سادگی و کاهش پارامترهای دخیل در پاسخ غیر خطی انها می گردد. در این صورت می توان پاسخ غیر خطی اینگونه سازه ها را با دقت زیادی از روشهای ساده شده خطی تعیین کرد. در این مقاله یک روش ساده تحلیل تکرار خطی ارائه میگردد که بر پایه تحلیل خطی طیفی تکرار شونده سازه خمشی استوار است. مشخصات خمشی مقاطع سازه در هر گام متغیر بوده و از روی نتایج گام پیش از آن تعیین می شود و تا زمان رسیدن به همگرایی ادامه دارد. عوامل غیر خطی نظیر رفتار غیر خطی مصالح، ترک خوردگی بتن و غیره در این تحلیلها با دقت خوبی مد نظر قرار می گیرد، ولی لازم است برای در نظر گرفتن میرایی هیسترتیک که تاثیر زیادی بر پاسخ سازه ها در حالت غیر خطی دارد، روشی ارائه گردد. برای این منظور یک میرایی معادل در طیف تعریف می شود که شامل اثرات میرایی هیسترتیک و ویسکوز باشد. برای تعیین میرایی معادل از مقایسه انرژی مستهلک شده سازه در حالت غیر خطی تحت زلزله و انرژی مستهلک شده ناشی از میرایی ویسکوز در سازه معادل خطی آن استفاده شده است. به علت وابسنگی میرایی معادل به محتوای فرکانسی زلزله و مشخصات مودی سازه لازم است از آنالیزهای پارامتریک برای پوشش این حساسیت استفاده شود تا میرایی معادل با دقت قاب قبول تعیین شود. در نهایت برای یک نمونه سازه خشمی، نتایج حاصل از انالیز تکرار خطی با طیف شامل میرایی تعیین شده و همچنین طیف شامل میرایی 5 درصد با نتایج تحلیل دقیق غیر خطی مقایسه شده است. این مقایسه نشان می دهد روش تکرار خطی با میرایی ارائه شده پاسخها را تا حد زیادی به پاسخ غیر خطی سازه نزدیک کرده است.
Keywords:
سازه خمشي، منحني لنگر - انحنا، ميرايي هيسترتيك، تحليل طيفي، تحليل غيرخطي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/38426/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منصوری، محمدرضا و وهدانی، شهرام،1387،ارائه روش تحلیل غیر خطی سازه های خمشی با استفاده از روش تحلیل تکرار خطی،چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،،،https://civilica.com/doc/38426
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، منصوری، محمدرضا؛ شهرام وهدانی)
برای بار دوم به بعد: (1387، منصوری؛ وهدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر چشمه اتصال در رفتار لرزه ای قابهای خمشی فولادی
- بررسی پدیده ققلشدگی برشی در تحلیل خمش صفحات میندلین با استفاده از کدنویسی اجزاء محدود
- تعیین خواص مکانیکی نانوکامپوزیت تقویت شده با نانولوله های کربنی تصادفی
- بررسی اثرمحصورشدگی ناشی ازورق های FRP و تسمه های فلزی درستونهای بتن آرمه بااستفاده ازرویکردی تحلیلی
- روشهای تعیین ضریب رفتار سازه ها و عوامل موثر بر آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.