CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

نقش سیستم برنامه ریزی پیشرفته (APS) در مدیریت زنجیره تأمین

عنوان مقاله: نقش سیستم برنامه ریزی پیشرفته (APS) در مدیریت زنجیره تأمین
شناسه ملی مقاله: GETOROUD02_004
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی و آنلاین اقتصاد سبز در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

عبدالله فرزاد - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی لجستیک و زنجیره تامین، گروه مهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین (ع)
مهدی سلطانی تهرانی - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی لجستیک و زنجیره تامین، گروه مهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین (ع)
مسعود مصدق خواه - دانشیار و عضو گروه مهندسی صنایع - دانشگاه جامع امام حسین (ع)
حسینعلی حسن پور - استادیار و عضو گروه مهندسی صنایع - دانشگاه جامع امام حسین (ع)

خلاصه مقاله:
با توجه به اینکه نیاز مشتریان بطور فزاینده ای در حال افزایش می باشد، شرکت ها را با یک چالش اساسی برای رفع این نیازها روبرو کردهاست. بنابراین نیاز به مدیریت صحیح در مواجه با تغییر نیازهای مشتری، به ویژه به دلیل تأثیر آن بر عملکرد زنجیره تأمین بسیار حائز اهمیتمی باشد. برنامه ریزی پیشرفته در ایجاد برنامه های قوی بسیار مفید است. سیستم برنامه ریزی پیشرفته یک سیاست جایگزین را برای شیوههای سنتی پیشنهاد می کند و به اصطلاح یک طرح مرجع برای برنامه های تولید پایدار و قوی در سطح پیشرفته ارائه می کند. همچنیناین شیوه نوین با پوشش دادن تمام سیستم های قبلی دریچه جدیدی را به روی سیستم های برنامه ریزی باز می کند. این مقاله به بررسینقش سیستم های برنامه ریزی پیشرفته در مدیریت زنجیره تأمین می پردازد، که شامل ماژول های برنامه ریزی تقاضا، برنامه ریزی استراتژیک شبکه، برنامه ریزی اصلی، برنامه ریزی تولید و زمان بندی دقیق، خرید و برنامه ریزی احتیاجات مواد، برنامه ریزی توزیع، برنامه ریزی حمل و نقل و تکمیل تقاضا و تحقق وعده های سازمان می باشد و به تجزیه و تحلیل ساختار اصلی APS در بخش های مختلف زنجیره تأمین می پردازد و بر اساس یک چارچوب نظری برای بهینه سازی زنجیره عرضه، نشان می دهد که نوع مسائل برنامه ریزی در حال حاضر توسط APS حمایت می شوند، بعد از آن راههای بهبود ماژول ها را با توجه به مقالات گذشته بررسی می کند و در آخر نتیجه گیری کلی در مورد این مدل و رویکرد آن ارائه می گردد.

کلمات کلیدی:
سیستم برنامه ریزی پیشرفته، Advanced Planning Systems، مدیریت زنجیره تأمین، ماتریس زنجیره تأمین

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/385308/