بررسی پاشش درطراحی انژکتور دو پایه مایع - مایع

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 717

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AIHE09_348

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

Abstract:

انژکتورهای دوپایه دارای محاسن زیادی هستند که باعث شده است کاربرد زیادی در صنایع موشکی داشته باشند. در صورت استفاده از این انژکتورها اختلاط بین سوخت و اکسیدکننده به نحو بسیار مناسب تری صورت می گیرد. این امر باعث بهبود کیفیت احتراق و کاهش ناپایداری احتراق می شود. علاوه بر این به علت اینکه در انژکتورهای دو پایه سوخت و اکسید، هر دو از یک انژکتور خارج می شوند، می توان بدون افزایش قطر صفحه انژکتور دبی بالاتری از سوخت واکسید بدست آورد. به همین دلیل می توان به تراست بالاتری دست یافت. در صورت ثابت بودن دبی، می توان قطر محفظه احتراق را کاهش داد. علاوه بر اینها انژکتورهای دوپایه این امکان را به ما می دهد که کنترل بیشتری روی نسبت O/F (نسبت اختلاط) موضعی داشته باشیم. انژکتورهای گریز از مرکز به دلیل مزایایی که دارند امروزه بطور وسیعی در صنایع موشکی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله استفاده این انژکتورها کاربرد آنها در ساخت انژکتورهای دو پایه است. اغلب انژکتورهای دو پایه مایع- مایع از سیستم گریز از مرکز استفاده می کنند. از مزایای اصلی این انژکتورها قابلیت تولید چتر پاشش با زاویه پاشش زیاد و ایجاد قطره های با قطر بسیار کوچک است. در این مقاله به بررسی رفتارهای انژکتور در شرایط مختلف کاری و همچنین تاثیر دو چتر پاشش به روی یکدیگر را در انژکتور دوپایه مورد بررسی قرار گرفته است.

Keywords:

انژکتور , چتر پاشش , انژکتور دوپایه , انژکتورهای گریز از مرکز , انژکتورهای مایع – مایع , اسپری

Authors

میلاد رضائی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی آمل

کورس نکوفر

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مهدی رضائی

شرکت خودروسازی زامیاد (سایپا)، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • سید باس موسوی(1378)، " طراحی انژکتور دو پایه مایع - ...
  • اصول تئوری و محاسبات راکت های سوخت مایع (1993 م ...
  • نمایش کامل مراجع