پردازش خودکار از دست نویس فارسی جهت درست نوشتن حروف برای مقطع اول دبستان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی روی سیستم های اندروید

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 565

This Paper With 25 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICESAL01_125

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

Abstract:

یکی از مسائل مهم در حوزه شناسایی الگو، بازشناسی شناسه های دست نویس است که تاکنون تحقیقات زیادی انجام شده و اما از بعضی جهات به عنوان یکی از مسائل باز مطرح است. توسعه روش های کارآمدجهت بازشناسی شناسه های دست نویس می تواند در شناسایی خودکار حروف و اعداد درج شده در فرم ها، مبالغ چک ها و بسیاری کاربردهای دیگر راه گشا باشد. بزرگ ترین چالش در این زمینه، تنوع شیوه هایرسم شناسه ها است. و یکی از اولین مسائلی که شبکه های عصبی به عنوان گزینه ای برای حل آن مطرح شد، بازشناسی شناسه ها بود. امروزه، شبکه های عصبی مصنوعی به صورت گسترده در بازشناسی و تحلیل اسناد به کار می رود. کهبیشتر تلاش ها در زمینه ی بازشناسی شناسه های مجزای دست نویس و چاپی اختصاص داشته است. تنوع شبکه های عصبی مورد استفاده در این حوزه قابل توجه است. از آن جمله می توان به پرسپترون چند لایه MLP ماشین بردارپشتیبان SVM شبکه های خود سازمانده SOM شبکه های انجمنی و انواع دیگر اشاره کرد. این مقاله، به بررسی کاربرد های شبکه های عصبی در مراحل مختلف سیستم ها بازشناسی شناسه های دست نویس دانش آموزان اول ابتدایی اختصاص دارد. بخش اول مقدمه و در ادامه به مسائل در خور شبکه های عصبی مصنوعی وکاربردهای آن، و سپسPerceptron ها را که یکی ازمهمترین الگوریتم های شبکه های عصبی مصنوعی می باشد معرفی می کنیم. بخش دوم به کاربرد های شبکه های عصبی درپیش پردازش تصاویر ورودی و بخش سوم، موارد استفاده از شبکه های عصبی در بخش بندی و بخش چهارم، کاربردهای شبکه ی عصبی در دسته بندی و بخش پنجم نیز، جمع بندی و پیشنهادات ارائه شده است.

Authors

زهرا جوهری

فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه جامع علمی کاربردی- مرکز آموزش عالی علمی کاربردی بجنورد ۲

رقیه جوهری

معلم پایه ی اول ابتدایی- دبستان غیرانتفاعی متین، شهرستان مانه و سملقان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رضوی، سید محمد؛ کبیر، احسان اله. روشی ساده برای بازشناسی ...
  • رضوی، سید محمد؛ کبیر، احسان اله .روشی ساده برای بازشناسی ...
  • معیری، محمد طاهر (1379). مسائل آموزش و پرورش، تهران: انتشارات ...
  • م. زیارت‌بان، ر. صفابخش، م. ازوجی، "روشی سریع برای هرس ...
  • A. Mowlaei, K. Faez, "Recognition of Isolated Handwritten Persian/Arabc Characters ...
  • Ramana, K.V., Basha, K., Neural Image Recognition System with Application ...
  • J. H. Bae, K. Jung, J. Kim, and H. Kim, ...
  • نمایش کامل مراجع