افزایش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان کلاس سوم ابتدایی دبستان تکاور شهرستان خوی و تبدیل آنها به دانش آموزانی پرسش گر و تحلیل مدار

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,502

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF02_0107

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

Abstract:

پژوهش حاضر در سال تحصیلی 93-92 در پایه سوم ابتدایی مدرسه زنده یاد تکاور شهرستان خوی و با فراوانی 32 نفر دانش آموز پسر انجام گرفته است. مسئله ای که در این پژوهش با آن روبه روبودیم دانش آموزانی از نظر تحصیلی در مقایسه با کلاس سوم دیگر مدرسه در سطح پایین و منفعل و در واقع موتورهای خامویشی بودند. هدف از انجام این تحقیق در روند ارتقای دانش آموزان قرار گرفتن با بهره گیری از سه مؤلفه ی روش تدریس، نوع ارزشیابی و جلب همکاری اولیا دانش آموزان است. بر این اساس محقق با استفاده از روش های علمی به منظور کسب داده های لازم از منابع مختلف تحقیق مانند: اساتید و صاحب نظران، همکاران، اولیاء، دانش آموزان، کتاب ها، مقالات، منابع اینترنتی و برگزاری آزمون های مختلف به تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر در ایجاد مسئله پرداخته و برای یافتن راه حل های مؤثر اقدام نموده است. اعتبار بخشی به راه حل با استفاده از نظر استادان محقق و نیز همکاران و یافته های خود پژوهشگر صورت پذیرفته است. در طی فرایند اجرای پژوهش و اقدام که با برنامه ریزی قبلی و در مقاطع زمانی مناسب صورت گرفته از روند اجرایی به دقت بررسی بعمل آمده و داده ها در جدولی جمع آوری شده است. برای جمع آوری داده ها ی کیفی از مشاهده سیستماتیک و برای جمع آوری داده های کمی علاوه بر ثبت مشاهدات، از طرح تحقیق نیمه آزمایشی کنترل نابرابر استفاده گردیده است. از آنجا که داده های جمع آوری شده به صورت کیفی و کمی بوده، برای تجزیه و تحلیل آنها و نیز تعیین سطح معناداریشان از روش های آماری پارامتریک و غیرپارامتریک بهره برده شده است. نتایج اقدام پژوهی حاکی از پیشرفت معنی دار دانش آموزان کلاس مورد آزمایش در مقایسه با دانش آموزان کلاس سوم 2 همان مدرسه که به عنوان گروه کنترل عمل کرده اند بوده و داده هایی که از طریق مشاهده جمع آوری گردیده موید تبدیل دانش آموزان به تحلیل گرانی پرسش گر است.

Authors

شوقعلی رضائی

کارشیاس ارشد داوشگا فزهیگیان ، مرکز آموزش عالی امام خمییی (ره) سلماس

رضا لیاقتی

کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی , مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خوی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آذر، عادل(1383). آمار وکاربرد آن در مدیریت، اتشارات سمت، تهران، ...
  • بازرگان هرندی، عباس(1391). مقدمه ای بر روشهای تحقیق کیفی و ...
  • سرمد، ‌زهره و دیگران(378 1).روشهای تحقیق در علوم رفتاری، انتشارات ...
  • سیف، علی اکبر(1380) روشهای اندازه گیری و ارزشیابی آموزشی، نشر ...
  • شریعتمداری، علی(1367). جامعه و تعلیم وتربیت، تهران، انتشارات امیر کبیر ...
  • دلاور، علی(1384). روشهای تحقیق در روان شناسی و علوم تربیتی، ...
  • موسی پور، نعمت الله و همکاران (1389). ارزشیابی استلزامات و ...
  • مهر محمدی، محمود(389 1). نقدی ونظری برنگاشت سوم سند، برنامه ...
  • نمایش کامل مراجع