CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه و گرایشبه مشتری بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت نوآوری (مورد مطالعه: بانکهای خصوصی استان تهران)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه و گرایشبه مشتری بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت نوآوری (مورد مطالعه: بانکهای خصوصی استان تهران)
شناسه ملی مقاله: ICAMIB01_385
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمدجواد حضوری - عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ساوه
آذین یافتیان - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور ساوه

خلاصه مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه و گرایش به مشتری بر عملکرد سازمان با نقش میانجیقابلیت نوآوری در بانکهای خصوصی استان تهران می باشد. جامعه آماری این تحقیق کلیه کارمندان بانکهایخصوصی استان تهران می باشد. در این پژوهش جهت اطمینان از پایایی پرسشنامه، از سه معیار ضرایب بارهایعاملی، آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. جهت بررسی روایی نیز از روایی همگرا، استفاده شدهاست. همچنین جهت بررسی رابطه بین متغیرها و تجزیه و تحلیل داده ها از روش حداقل مربعات جزئی و نرمافزار اسمارت پی ال اس استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از تایید هر سه فرضیه اصلی تحقیق شاملتاثیرگذاری مثبت و معنادار گرایش کارآفرینانه و گرایش به مشتری بر قابلیت نوآوری سازمان و نیز تاثیرگذاریمثبت و معنادار قابلیت نوآوری سازمان بر عملکرد سازمان می باشد. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده ازتحقیق سه مولفه گرایش کرآفرینانه شامل استقلال طلبی، پیشگامی و ریسک پذیری تاثیر مثبت و معناداری برقابلیت نوآوری سازمان داشته و سه مولفه ی گرایش به مشتری شامل درک مشتری، تعامل با مشتری و مدیریتارزشهای مشتری تاثیر مثبت و معناداری بر قابلیت نوآوری سازمان دارد. اما در مورد دو فرضیه تاثیرگذاریرقابت تهاجمی و توانمندسازی مشتری بر قابلیت نوآوری سازمان نتایج مثبتی حاصل نشد.

کلمات کلیدی:
گرایش کارآفرینانه، گرایش به مشتری، قابلیت نوآوری، عملکرد سازمان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/397014/