با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یک شبکه ادهاک موبایل (MANET) شامل مجموعه ای ازگره های متحرک است. در این شبکه ها یافتن مسیری بهینه جهت تحویل بسته ها امری بسیار مهم است .از آن جایی که تأخیر و سربار مسیریابی در انتقال بسته ها جز و عوامل تأثیرگذار هستند این پژوهش به دنبال یک روش برای کاهش دو عامل ذکر شده در زمان انتقال بسته ها در این شبکه است. زمانیکه یک بسته ارسال میشود پروتکل واکنشی معکوس،یک مسیر را برای یک مقصد خاص مشخص میکند. دراین پژوهش پروتکل مسیریابی پایدار مسیربهینه،که مبتنی برروش کشف مسیر است ،پیشنهاد شده، که در جستجوی مسیر بهینه برای رسیدن به مقصد با پایین آوردن سربار اطلاعات استفاده می شود و این جریان مبتنی بر روش کشف مسیر معکوس است. در این طرح از پروتکل مسیریابی پایدار مسیر بهینه (ORSRP) که یک پروتکل مسیریابی واکنشی مبتنی برمحاسبه معکوس است بترتیب در ، درخواست مسیر (RREQ)، پاسخ مسیر (RREP) حافظه نهان مسیر (RCAC) و خطای مسیر (RERR) برای پیداکردن مسیر بهینه استفاده میکنیم . شبیه سازی های گستردهای با استفاده از شبیه ساز شبکه NS2 انجام شده است و نتایج بدست آمده نشان میدهد که کارایی ORSRP درموارد مهم بهتر از دیگر پروتکل های مسیریابی موجود است.
Keywords:
شبكه هاي Ad-Hoc موبايل ، پروتكل مسيريابي واكنشي ، كشف مسير ، NS2
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/399629/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهری نژاد، محمدصادق و سلیمانی روزبهانی، فاطمه و رافع، وحید،1394،تأثیرپروتکل مسیریابی پایدارمسیربهینه درشبکه های Ad-hoc موبایل،دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/399629
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شهری نژاد، محمدصادق؛ فاطمه سلیمانی روزبهانی و وحید رافع)
برای بار دوم به بعد: (1394، شهری نژاد؛ سلیمانی روزبهانی و رافع)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقدمه ای بر بلاک چین (BlockChain)
- تاثیر تکنولوژی بلاک چین در بازار آینده انرژی
- مروری بر الگوریتم های رتبه بندی صفحات وب
- 10 الگوریتم از برترین های داده کاوی
- مقایسه مهمترین الگوریتم های ساختاری در یادگیری ماشین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.