استاندارد توسعه گر نیروی انسانی ( PEOPLE DEVELOPER STANDARD ) و تجارب موفق سازمانهای خارجی دارنده گواهینامه

Publish Year: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,824

This Paper With 40 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRIMC04_075

تاریخ نمایه سازی: 14 آبان 1386

Abstract:

امروزه محیط بیرونی سازمانها به شدت رقابتی و متغیر می باشد . بنابراین پیش بینی هر سیستمی باید بنگاهها را یک قدم دررسیدن به اهدافش یاری نماید در غیر این صورت سازمانها از اولین قربانیان دریای متلاطم و مواج عرصه رقابت خواهند بود . در حال حاضر اثربخشی نظامهای مختلف سازمان را در قالب تأثیرات عینی آن در تحقق اهداف استراتژیک سازمان جستجو می کنند . طراحی مدلها و چهارچوبهای منطقی با ورودیها و خروجی های مشخص و پیش بینی شاخصهای عملکرد معتبر که از محل تلاقی نظامهای مزبور با اهداف استراتژیک سازمان قابل استخراج می باشد ، بستر لازم را جهت تحقق این مهم فراهم می آورد . از جمله نظامهای موجود در سازمانها ، سیستمهای منابع انسانی می باشد که وظیفه طراحی و استقرار فرآیندهای مرتبط با نیروهای انسانی را بر عهده دارد . صنعت منابع انسانی ایران، علیرغم قدمت قابل توجه و گذار از سیستم سنتی اداری و کارگزینی به نظام توسعه منابع انسانی ، هنوز هم از یک مدل منطقی تبعی ت نمی کند و با اینکه کارکنان منابع انسانی از فعال ترین و پویاترین پرسنل سازمان می باشند، متاسفانه بستر را آماده برای نمایان ساختن نقش حیاتی و تاثیر گذار خو د نمی بینند ، و در نتیجه همواره بصورت دپارتمان گمنام در فرایندهای سازمانی به فعالیت خود ادامه می دهند . شاید آرزوی خاک خوردگان این صنعت این باشدکه روزی فرا رسد تا با معماری یک مدل علمی، عملکرد کمی و سهم واقعی منابع انسانی در تحقق اهداف سازمانی را به سایر مدیران نمایش دهند . با توجه به نیازهای ملموس فوق در عرصه منابع انسانی بنگاههای ایرانی، این مقاله در صدد آن است تا با معرفی یکی از اس تانداردهای معتبر موجود در صنعت منابع انسانی یعنی استاندارد توسعه گر نیروی ا نسانی (PDS) ، ازیک سو با به تصویر کشیدن تجارت موفق سازمانهای تحت پوشش این استاندارد در قالب بهبود شاخصهای عملکردی منابع انسانی و همچنین فرآیند ممیزی نظامهای منابع انسانی ، نقش پر رنگ و حیاتی این حوزه را به عنوان شریک استراتژیک سازمانی ترسیم نماید و از سوی دیگر مدیران منابع انسانی را در طراحی و بهگزینی مدل کاری که بسترساز تجلی ارزشهای والای این نظام باشد ، یاری نماید .

Keywords:

برنامه جامع یادگیری ) ) Total training plan , تعالی نیروی انسانی ) ) People excellence , برنامه توسعه شغلیCareer development plan , برنامه یادگیری فرد ( Indivedual development plan) , استاندارد توسعه گر منابع انسانی ( People developer standard )

Authors

داریوش غلام زاده

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد و مشاور ایران خودرو در رهبری تعالی سازمانی

امین پارسا

رییس اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی مرکز بهمن موتور

کاظم کلب خانی

کارشناس منابع انسانی مرکز بهمن موتور

بابک شکوهی

کارشناس منابع انسانی مرکز بهمن موتور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ابوالعلایی . بهزاد ; توسعه منابع انسانی گزینه ای بی ...
  • -" Developing people for busness excellence 2000" _ 2000 _ ...
  • _ http : //www. ddiword.com ...
  • _ http :/www.big picture.com ...
  • _ http : //www .clickmt. ir ...
  • _ http ://www _ haymarketbu sinesssubs .conn ...
  • 1-"How good is the organization? _ _ 2004 , W ...
  • _ http : //www. iipuk.co .uk/iip ...
  • _ http : //www .business .gov. _ ...
  • _ http : //www. modiriat.ir ...
  • نمایش کامل مراجع