شبیهسازی ساخت نانو ذرات با استفاده از کانال میکروسیال و بررسی پارامترهای موثر برفیزیک جریان با استفاده از نرمافزار Comsol

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 814

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

COMCONF01_867

تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1394

Abstract:

توسعهی فرمولاسیون داروهای با حلالیت ضعیف در آب، صنعت داروسازی را با مشکلات چالش برانگیزی روبرو ساخته است. از این رو در سال های اخیر، از نانوسوسپانسیون ها برای دارو رسانی استفاده شده است. نانوسازی به معنای کاهش اندازهذرات مواد دارویی به محدوده زیر میکرون، پتانسیل افزایش انحلال این داروها را با ایجاد افزایش زیادی در سطح ویژه در مقایسه با اندازه میکرونی، نشان داده است. به طورکلی، نانوذرات دارو می تواند با استفاده از دو روش بالا-پایین و پایین-بالاتهیه شود. روش بالا-پایین شامل شکست ذرات بزرگتر دارو با آسیاب کردن و همگن سازی می باشد. روش پایین-بالا شاملساخت ذرات از مولکول های موجود در محلول می باشد. مولکول های دارو به شکل ذراتی بوسیله اضافه کردن حلال به ضد حلال با روش سیال فوق اشباع، انجماد افشانهای، رسوب نشینی تبخیری در محلول آبی و رسوب نشینی کنترل شده با شدتبالا، رسوب داده می شوند. استفاده از راکتورهای میکروسیال، یکی از روش های پایین-بالای ساخت نانوذرات می باشد که از فناوری رسوب نشینی ضدحلال مایع پیروی میکند. در این روش از کانال هایی در ابعاد میکرومتر جهت انتقال مقادیر کم سیال استفاده میشود. همین اندازه کوچک موجب ایجاد خواص منحصر بفردی در این روش میشود که آن را از دیگر روشها متمایز کرده و در سال های اخیر بسیاری از تحقیقات را به سوی خود متمایل ساخته است. در این تحقیق مدلسازی ساخت نانوذرات دارو با استفاده از یک کانال میکروسیال انجام شد. تأثیر دبی های مختلف از جریان محلول دارو و ضدحلال بر پروفایل اختلاط، پروفایل سرعت و پروفایل غلظت ذرات تولید شده در کانال مورد بررسی قرار گرفت.

Authors

مریم طباطبایی حکیم

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران، دستیار تحقیقاتی آزمایشگاه MEMS دانشکده برق دانشگاه تهران

پیام زاهدی

استادیار ، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • M ICROFLUID IC REACTORS H. S. M. ALI PhD 2010, ...
  • A. a. Thorat and S. V. Dalvi, "Liquid antisolvent precipitation ...
  • nanoprec ipitation using microfluidic devices: _ artificial neural networks study, ...
  • nanomaterials _ Small, vol. 4, no. 6, pp. 698-711, 2008. ...
  • J. N. Schianti, N. N. P. Cerize, _ M. De ...
  • _ B. Patravale, A. a Date, and R. M. Kulkarni, ...
  • L. Peltonen, _ FFundamentas of Pharmac eutical Nanoscience, " 2013. ...
  • نمایش کامل مراجع