CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی مقایسه ای عوامل موثر بر پذیرش بانک داری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن (مطالعه ی موردی:بانک انصار، ملت و سپه)

عنوان مقاله: ارزیابی مقایسه ای عوامل موثر بر پذیرش بانک داری الکترونیکی با استفاده از مدل پیکاراینن (مطالعه ی موردی:بانک انصار، ملت و سپه)
شناسه ملی مقاله: ICMEI01_064
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد گشتاسبی - کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه هرمزگان، ایران
روح الله ارجمندی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ایران
بهنام گشتاسبی - کارشناس ارشد مدیریت دولتی، موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی
حمید ارجمندی - کارشناس ارشد فناوری اطلاعات، دانشگاه تهران، پردیس کیش، ایران

خلاصه مقاله:
این پژوهش با انجام یک کار مقایسه ای به بررسی عوامل موثر بر استفاده مشتریان از خدمات بانک داری الکترونیکی در میان مشتریان بانک های انصار، سپه و ملت با استفاده از مدل پیکاراینن می پردازد. برای این منظور در این تحقیق از ابزار پرسشنامه استفاده شده که بین 250 نفر از مشتریان شعب بانک انصار، 200 نفر از مشتریان بانک سپه و 205 نفر از مشتریان بانک ملت شهر بندرعباس، به صورت تصادفی ساده توزیع شد و برای هر بانک از 187 پرسشنامه برگشت داده شده در تحلیل ها استفاده شد.روش تحقیق توصیفی، از نوع پیمایش می باشد. در این مقاله تاثیر متغیرهای مفید بودن ادراک شده، سهولت استفاده ادراک شده، لذت بخش بودن ادراک شده، اطلاعات درباره بانک داری آنلاین، امنیت و کیفیت ارتباط اینترنتی بر پذیرش بانک داری الکترونیکی با استفاده از آزمون Tیک نمونه ای مورد سنجش قرار گرفت و همچنین رتبه هر کدام از عوامل یاد شده در تاثیر گذاری بر پذیرشبانکداری الکترونیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این آزمون نشان می دهد که به جز متغیرهای ارائه اطلاعات و لذت بخش بودن برای بانک سپه، تمام متغیرهای بیان شده تاثیرمثبت و معناداری بر پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی هر سه بانک دارند. همچنین عامل سهولت استفاده، مهمترین عامل پذیرش بانک داری اینترنتی بانک های سپه و ملت بود در حالی که برای بانک انصار عامل مفید بودن، مهمترین عامل پذیرش بانک داری اینترنتی می باشد. در پایان تحقیق نیز پیشنهاداتی به بانک های مورد بررسی شهر بندرعباس در جهت پذیرش این فنآوری (بانک داری الکترونیکی) ارائه شده است.

کلمات کلیدی:
پذیرش بانک داری الکترونیکی، مدل پیکارانین، آزمون T تک نمونه ای

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/409067/