تحلیل اثر بخشی آمادگی کارکنان دانشگاه آزاداسلامی استان البرز برای پذیرش سیستم مدیریت دانش

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 357

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICMEI01_281

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394

Abstract:

مقاله حاضر، بخشی از یافته های یک طرح تحقیقاتی با هدف بررسی عوامل موثر بر آمادگی کارکنان دانشگاه آزاداسلامی استان البرز ، قبل از پیاده سازی سیستم مدیریت دانش است . در تحقیق حاضر ، تاثیر عوامل فردی، زمینه ای ، محتوایی و فرآیندی بر تعهد و بدبینی نسبت به مدیریت دانش (به عنوان عناصر امادگی برای مدیریت دانش) مورد آزمون قرار گرفته است. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان دانشگاه آزاداسلامی استان البرز، به تعداد 500 نفر بودند که بر اساس تعیین حجم نمونه، 85 نفر لازم بود که بر اساس 150 پرسشنامه توزیع شده با استفاده از نمونه گیری تصادفی، 129 نفر پرسشنامه با نرخ 86 درصد برگشت داده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. برای جمع اوری داده ها در این تحقیق از پرسشنامه استفاده شد و برای تعیین روایی آن، در اختیار چند تن از استادان صاحب نظر قرار گرفت. سپس برای سنجش پایایی پرسشنامه، ضریب آلفای کرونباخ توسط نرم افزار spss محاسبه شد8 درصد به دست آمد که مقدار مناسبی بود در بخش تجزیه و تحلیل داده ها، از مقایسه میانگینها، تحلیل همبستگی و که برابر 6/74 در نهایت، از تحلیل رگرسیون سلسله مراتبی برای آزمون فرضیه های تحقیق استفاده شد. نتایج نشان داد که عوامل فردی بر بدبینی و تعهد مستمر، عوامل زمینه ای بر بدبینی، تعهد عاطفی و مستمر، عوامل محتوایی بر بدبینی و تعهد مستمر و هنجاری نسبت به مدیریت دانش تاثیر مستقیم دارند و عوامل فرایندی بر بدبینی و تعهد عاطفی نسبت به مدیریت دانش تاثیر منفی دارد.

Keywords:

مدیریت دانش , عوامل موثر بر آمادگی کارکنان , تعهد , بدبینی , برنامه های دانش محور

Authors

سمیه شاداب

مسئول دفتر و روابط عمومی، کارشناسی ارشد علوم اجتماعی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، کرج ، ایران

غلامرضا صفارزاده

مربی ، کارشناسی ارشد حسابداری، آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ،کرج ، ایران

منصور مبشر

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی، گرایش مدیریت آموزشی ، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ،کرج ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :