مدلسازی عوامل موثر در تصادفات فوتی ازاد راه های برون شهری بر اساس ریسک فاکتورهای عامل انسانی و وسایل نقلیه (مطالعه موردی: استان اصفهان )

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 911

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ACUC01_028

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394

Abstract:

با توجه به اهمیت تصادفات جادهای و هزینه های ناشی ازآن که شامل هزینه های انسانی ، اقتصادی و اجتماعی است ، لزوم مطالعه و مدلسازی در زمینه تصادفات برای شناخت عوامل موثر در تصادفات اجتناب ناپذیرمی باشد .در این پایان نامه نحوهساخت مدل ریسک تصادفات منجر به فوت بر حسب خصوصیات راننده ، وسیله نقلیه،در جادههای کشور مورد تحلیل قرار گرفته است. برای ساخت مدل تصادفات، از ریسک فاکتورهای عوامل انسانی استفاده می شود. در این تحقیق عواملی نظیر وجود رانندگان مسن ، عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مجاز ، تجاوز به چپ ناشی از سبقت ، عبور از محل ممنوع، بیسوادی رانندگان ، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی ، عمر ناوگان وفرسودگی ، نقص فنی وسیله نقلیه و ... که باعث افزایش شدت تصادفات منجر به فوت می شود. عوامل مذکور به تفصیل در این پایان نامه مورد اشاره قرار گرفته اند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سالانه 2 میلیون نفر در تصادفات رانندگی کشته و بیش از 50 میلیون نفر دچار مصدومیتمی شوند .در این خصوص بیش از 90 درصد تلفات تصادفات رانندگی در کشورهای با درآمد متوسط و کم اتفاق میافتد که تنها مالک 48 درصد وسایل نقلیه ثبت شده می باشند .براساس پیش بینی سازمان بهداشت جهانی، تصادفات رانندگی به پنجمین عامل مرگ و میر تا سال 2030 میلادی تبدیل خواهد شد و متوسط رشد جهانی تلفات رانندگی از سال 2000 تا 2020 به بیش از 68 درصد خواهد رسید که این میزان برای کشورهای درحال توسعه به مراتب بیشتراست.

Keywords:

تصادفات , مجروحان , ایمنی , ریسک فاکتورهای عوامل انسانی , ریسک فاکتورهای وسایل نقلیه

Authors

کامران رحیم اف

استادیار،عضو هیات علمی گروه عمران،دانشگاه پیام نور واحدشمیرانات،ایران.

مهدی روانشادنیا

استادیار،عضو هیات علمی گروه عمران،دانشگاه پیام نور واحدشمیرانات،ایران.

مهدی دهقانی محمدابادی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :