CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد باکتری های Pseudomonas Putida و Escherichia Coli در تصفیه پساب هیدروکربنی خروجی از سکوهای پارس جنوبی و تولید الکتریسیته در پیل سوختی میکروبی (MFC)

عنوان مقاله: کاربرد باکتری های Pseudomonas Putida و Escherichia Coli در تصفیه پساب هیدروکربنی خروجی از سکوهای پارس جنوبی و تولید الکتریسیته در پیل سوختی میکروبی (MFC)
شناسه ملی مقاله: CHCONF01_242
منتشر شده در کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

محسن پولادی - دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، گروه مهندسی شیمی، بوشهر، ایران
داریوش جعفری - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، ایران
حسین اسماعیلی - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، ایران

خلاصه مقاله:
پیل های سوختی میکروبی یک فناوری امیدوارکننده برای تولید انرژی پایدار ارائه می دهند. یک پیل سوختی میکروبی معمولی متشکل از دو محفظه هست. به عنوان مثال محفظه اند بی هوازی و کاتد هوازی، دو محفظه توسط غشایی (مثلاً غشای مبادله کننده پروتون با پل نمکی)، از همدیگرجدا شده اند. در این تحقیق از یک پیل سوختی شامل دو باکتری Escherichia coli و Pseudomonas putida با درصد های مختلف استفاده شده است. سوبسترای مورد استفاده در این پیل سوختی میکروبی شامل پساب هیدروکربنی بوده. همچنین بجای غشا تبادل یونی، جهت کاستن هزینه ساخت، از یک پل نمکی جهت تبادل الکترون استفاده شده. نتایج این تحقیق نشان داد که پیل سوختی میکروبی قادر به کاهش قابل توجه TSS, TDS, COD, BOD و شوری پساب می باشد. همچنین میزان pH در محدوده مناسب جهت رشد باکتری ها، تقریباً ثابت ماند.

کلمات کلیدی:
پیل سوختی میکروبی، پل نمکی، Escherichia coli, Pseudomonas Putida

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/412779/