Year: 1394
COI: NSIA02_056
Language: PersianView: 709
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروز با پست استفاده از رایانه ها و سهولت انجام محاسبات، تحلیل های پیچیده نظیر تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی سازه ها رواج پیدا کرده و در آیین نامه های لرزشی جدید مثل 356 FEMA ضوابط تحلیل تاریخ چه زمانی غیر قطعی و سطوح مختلف عمل کردی ساز آورده شده است. برای این منظور باید رکورد سلسله های مختلف بر اساس ویژگی های متناسب با ساخت گاه مورد نظر انتخاب شوند و با روش های خاصی اصلاح شوند. یکی از راه های اصلاح رکورد زلزله حاج مقیاس کردن آن ها می باشد که خود به روش های مختلفی انجام می شود. در این تحقیق به بررسی روش های مختلف مقیاس سازی رکوردها از نظر پستی شان بر سطوح عملکرد سازه ها پرداخته شده است. نخست هفت شتابنگاشت با توجه به پیشنهادات استاندارد 2٬800 ایران و طیف طرح ساخت گاه مورد نظر انتخاب شده است و این رکوردها با هفت روش مختلف مدیا سازی به مقیاس درآمدند. سه قاب 4 ، 8 و 12 طبق فولادی ویژه تحت اثر رکوردهای مقیاس شده با روش های مختلف تحت تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی قرارگرفتن و پاسخ های سازه ها در اثر رکوردهای مقیاس شده با هر کدام از روش ها، مورد بررسی قرار گرفت. مشاهده شد که در هر سه سازه، روش مقیاس سازی آیین نامه 2٬800 ایران و روش همپای کردن PGA رکوردها به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را در سطح عملکرد سازه ها دارند .
Keywords:
سطح عملکرد ، تحلیلی دینامیکی تاریخچه زمانی ، طیف پاسخ شتاب ، مقیاس کردن
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/418403/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سید محمد و واثقی امیری، جواد و عبداله زاده، غلامرضا،1394،بررسی چند روش مقیاس کردن زلزله ها بر مبنای طراحی بر اساس سطوح عملکرد سازه،دومین همایش ملی معماری ،عمران و توسعه نوین شهری،ارومیه،،،https://civilica.com/doc/418403
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حسینی، سید محمد؛ جواد واثقی امیری و غلامرضا عبداله زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، حسینی؛ واثقی امیری و عبداله زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهسازی تنشهای کششی و ضریب اطمینان پایداری سدهای خاکی با استفاده از ژئوگرید و مدلسازی نتایج با نرم افزار PLAXIS
- نسل جدید مهندسی سازه با توجه خاص به سازه با بازتاب یکنواخت
- مدلسازی عددی نفوذ آب شور به آبخوان ساحلی به روش بدون شبکه گالرکین
- مدلسازی سد زیرزمینی حفاظتی در آبخوان ساحلی دریاچه ارومیه با استفاده از GIS و GMS
- تعیین تابع چگالی طیفی توان زلزله با استفاده از داده های شتابنگاری ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.