CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی سناریوهای آرام سازی جریان ترافیک در معابر محلی با هدف ارتقاء ایمنی عابرین پیاده (مطالعه موردی منطقه شهر آرا)

عنوان مقاله: ارزیابی سناریوهای آرام سازی جریان ترافیک در معابر محلی با هدف ارتقاء ایمنی عابرین پیاده (مطالعه موردی منطقه شهر آرا)
شناسه ملی مقاله: TTC14_055
منتشر شده در چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

شبنم علی اکبر سلطان - دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری ،تهران، دانشگاه پیام نور تهران
علیرضا نوری - دانشجوی دکتری راه و ترابری، تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی عمران، ساختمان شماره 2، اتاق 316
کامران رحیم اف - دکتری مهندسی حمل و نقل و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات

خلاصه مقاله:
افزایش تعداد تصادفات در معابر شهری و تبعات پس از آن، شامل هزینه های گزاف ناشی از تصادفات،مشکلات روحی و روانی و موارد دیگری که در آینده قابل جبران نیس ، لزوم ایمن سازی معابر و حفظسلامت و ایمنی کاربران استفاده کننده از آن را بسیار با اهمیت کرده است . آرام ساز ی ترافیک ،مجموعه ای از استراتژی هایی است که توسط برنامه ریز ان شهر ی و مهندسان تراف یک به منظورکاهش سرعت ترافیک (باتعریف عام) استفاده می شود. نتیجه مستقیم این امر افزایش ایمنی ترافیکاست. از آثار جانبی مهم آرام سازی ترافیک می توان به کاهش سروصدا و آ لودگی هوا اشاره کرد .دراین پژوهش، اهداف آرام سازی و آثار آن در دنیا مورد بررسی قرارگرفته است . همچن ین با طبقهبندی روش های مختلف آرام سازی، روش های نوین و کاربردی آرام سازی در دنیا را مورد بررسیقرار داده است. بر اساس اطلاعات محلی جمع آوری شده، مدل ساز ی با نرم افزار شب یه ساز یAimsun صورت پذیرفته و شاخص های ترافیکی از قبیل سرعت، حجم تردد، تراکم ترافیک، مصرف سوخت و انتشار آلودگی HC, NOx, CO وسایل نقلیه و عابرین پیاده در دو حالت قبل و بعد از طراحی سیستم آرام سازی ترافیک مقایسه شده است. از جمله نتیجه مهم حاصله می توان به استفاده از بهترین نوع تجهیزات آرام سازی ترافیک در کاهش سرعت قابل قبول در ضمن کمتر ین افزا یشزمان سفر و زمان تأخیر پی برد.روش تحقیق به لحاظ هدف، کاربردی و از نظر شیوه تحلیل داده ها از نوع توصیفی- تحلیلی می باشد.

کلمات کلیدی:
عابرین پیاده ، شبیه سازی، میکروسکوپیک ، آرام سازی، ایمنی عابرین

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/419496/