بررسی مشکلات توپکرانی و طراحی توپک های نوین

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 745

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICOGPP03_069

تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394

Abstract:

نیاز به تمیز کاری ،خارج کردن آب . وارسی خط لوله نیاز به عملیاتی چون توپکرانی می باشد. توپک رانی منظم باعث می شود که خط لوله خالی از میعانات گازی بوده ، از افت فشار کلی جلوگیری کرده واز این رو راندمان جریان را افزایشی می دهد در این مقاله بهبررسی انواع توپک های معمولی و هوشمند و پیشنهاد ساختن توپک های جدیدی پرداخته شده است و به مشکلات گیر کردن توپک درخطوط لوله بررسی می شود .و می توان به طراحی چند نوع توپک پرداخت که توپک های پیشنهادی هم از مهندسی معکوس می توان استفاده کرد و بعضی ها را با کم و اضافه کردن ابزارهای دیگر به توپک های موجود در بازار و بعضی هارا می توان گفت که با علم جدید می توان طراحی و ساخت . لذا طبق تحقیقات انجام شده ساخت توپک های هوشمند در پنج کشور آمریکا،انگلیس،آلمان،فرانسه،و روسیهمی باشد گرچه آمار های ضعیفی در کره و ژاپن نیز دیده می شود اما در این پنج کشور توپک های هوشمند مختلفی تولید می شود و در ایران شرکت های چندانی وجود ندارد و در حال حاضر در پروژه های نفتی شرکت نفت از شرکت ساوای که سازنده توپک است خریداری می کنند که باید گفت از کیفیت پایین تری نسبت به دیگر کشور ها می باشد و امید است در آینده جدید ایران به این تکنولوژی ساخت توپک های هوشمند برسد .

Authors

محمدعلی شهرویی سحرجهازی

دانشکده مهندسی شیمی ،گروه مهندسی شیمی ،واحد ماهشهر ،دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر، ایران

سیاوش وفایی نژاد

دکتری نرم افزاردانشکده مهندسی شیمی ،گروه مهندسی شیمی ،واحد ماهشهر ،دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر، ایران

شهرام شهرویی

دکتری نرم افزار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :