CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

پیاده سازی مدیریت دانش با به کارگیری یک ابزار برتر تبادل دانش جهت ارتقای اثربخشی زمانی وهزینهای پروژه های تحقیقاتی- صنعتی(مطالعه موردی)

عنوان مقاله: پیاده سازی مدیریت دانش با به کارگیری یک ابزار برتر تبادل دانش جهت ارتقای اثربخشی زمانی وهزینهای پروژه های تحقیقاتی- صنعتی(مطالعه موردی)
شناسه ملی مقاله: MNGTCONF02_213
منتشر شده در چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی نیکبخت - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
فریدون اوحدی - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
مجید سبزه پرور - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

خلاصه مقاله:
اقتصاد امروز دنیا، اقتصادی دانش محور بوده و بر مبنای دانش و دارائیهای دانشی سازمان می باشد. هدف اصلی مدیریت دانش درمدیریت پروژه ، کاهش زمان ، هزینه و پیشگیری از بروز مشکلات پروژه ها می باشد. تکرار پذیر بودن بروز مشکلات پروژه ها به دلایلمستند سازی نامناسب، عدم بهره برداری لازم از سوابق و تجارب پروژه های گذشته از یک سو ، عدم گردش یا به کارگیری مناسب دانشبین کارکنان سازمانها از سوی دیگر موضوعاتی است که منجر به افزایش زمان اجرای پروژه ها، افزایش هزینه،دوباره کاری و در نهایتنارضایتی مشتریان ،کاهش فضای رقابتی گردیده است . این موضوعات در پروژه های تحقیقاتی - صنعتی دارای اهمیت ویژه و به عنوانیک چالش مطرح می باشند . بدین منظور هدف این تحقیق طراحی روشی برای استاندارد سازی و اجرای نظام مدیریت دانش در پروژههای تحقیقاتی- صنعتی می باشد . با توجه به فرآیندهای اصلی مدیریت دانش یعنی شناسایی دانش، اکتساب دانش، توسعه دانش، اشتراکو توزیع دانش، بهره گیری از دانش، نگهداری دانش ، یک سیستم نرم افزاری تحلیل سیستم و ارائه می گردد تا بتوان به مرحله اجرا ،استاندارد سازی و به کارگیری مدیریت دانش در پروژه های تحقیقاتی- صنعتی دست یافت. پس از به کارگیری نرم افزار مدیریت دانشتأثیر آن بر روی انحراف زمانی و هزینه ای پروژه ها اندازه گیری گردید. نتایج حاصله نشان از کاهش هزینه ، زمان و افزایش بهره وریپروژه ها می باشد. این نرم افزار قابلیت شبیه سازی برای تمامی سازمانها و شرکتها را درجهت پیشگیری از بروز عدم تطابقها و افزایشدانش کارکنان دارا می باشد

کلمات کلیدی:
دانش ، مدیریت دانش ، پروژه های تحقیقاتی صنعتی ، مدیریت پروژه، نرم افزار

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/428074/