ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیک پورتال دانشگاه های ایران(مطالعه موردی دانشگاه های آزاد اسلامی، رازی و پیام نور واحد کرمانشاه)

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 547

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MTCONF01_070

تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394

Abstract:

ارزیابی کیفیت خدمات، موضوع اصلی مطالعه های تجربی و مفهومی متعددی در بازاریابی خدمات شده است. کیفیت خدمات الکترونیکی نیز مفهومی است که بسیار مطالعه شده است. با این وجود، ابعاد تشکیل دهنده ی کیفیت این خدمات و مواردی که برایارزیابی این ابعاد به کار می روند در حال تغییر هستند . سنجش کیفیت خدمات الکترونیک یکی از راهکارهایی است که به ما این امکان را می دهد تا از کیفیت استقرار کاربردهای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات اعم از تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، بانکداری الکترونیک، آموزش الکترونیک و ... آگاه شویم. وب سایت های اطلاعاتی علمی و دانشگاهی دانش محور بوده و هدف دانشجویان و پزوهشگران از مرورگری در این وب سایت ها، دستیابی به اطلاعات مورد نیاز انان است. این پژوهش از لحاظ هدف ، کاربردی می باشد و از نظر روش پژوهش توصیفی از شاخه زمینه یابی پیمایشی و تحلیل آن می باشد،جامعه آماری ما در این تحقیق شامل دانشجویان ) کاربران( استفاده کننده از خدمات پورتال های دانشگاه های آزاد اسلامی ، دانشگاه رازیو دانشگاه پیام نور واحد کرمانشاه می باشد . در این پژوهش با استفاده از نرم افزارهای آماری 20 spss ، با استفاده از روشهای آماریشامل آمار توصیف شاخصهای آمار استنباطی مانند ضریب همبستگی و تحلیل رگرسیون چند متغیره و t دو طرفه ، برای اثبات یا ردفرضیه های تحقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . نرمال بودن داده ها نیز با استفاده از آزمون کولموگروف اسمیرنوف بررسی شد نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که ابعاد طراحی وب، قابلیت استفاده، دسترسی، پاسخگویی، کیفیت اطلاعات،کیفیت فنی در کیفیتخدمات الکترونیک وب سایت دانشگاه های مورد نظر در این تحقیق تاثیر گذار است. همچنین نتایج حاصل از بررسی شکاف بینسطح مورد انتظار خدمات الکترونیکی و سطح دریافت شده از این خدمات نشان از در حد انتظار نبودن خدمات الکترونیکی وب سایتدانشگاهها بود.

Authors

معصومه بختیاری

روه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی ، کرمانشاه، ایران. -2 گروه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • حقیقی نسب. منیژه، فخرفاطمی. نازنین، "بررسی و شناخت عوامل تاثیرگذار ...
  • زاهدی . شمس السادات، بی نیاز، . جواد، 2 سنجش ...
  • پیری، علیرضا، ابراهیمی لامع، .بهروز.، بررسی میزان رضایت کاربران از ...
  • نمایش کامل مراجع