امکان سنجی رشد مجدد میکروارگانیسمها در پسماند عفونی امحاء شده , با استفاده از باکتری های گرما دوست گندم بریان (مطالعه موردی در بیمارستان شهید باهنر کرمان)

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 605

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCER03_027

تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394

Abstract:

در طی دهه های اخیر فعالیت های انسانی و تغییرات مرتبط با شیوه های زندگی و الگوی مصرف به تولید حجم زیادی از انواع مختلف پسماندها منجر شده است این پسماندها تهدیدی جدی برای بقاء انسان و دیگر موجودات زنده محسوب می شوند. یکی از مشکلاتی ک گریبانگیر جوامع شهری است تولید زباله های مختلفی است که هر کدام سیستم بخصوصی را جهت دفعشان طلب می کنند در شهرهای بزرگ علاوه بر زباله های خانگی زباله های دیگری نظیر زباله های صنعتی ، نخاله های ساختمانی ،...و زباله های بیمارستانی تولید میشود که سیستم دفع آنها با سیستم های متداول در دفع زباله های خانگی متفاوت می باشد . در این میان زباله های بیمارستانی ب عنوان یکی از خطرناکترین زباله های بیولوژیک وآلوده کننده بحساب می آیند پسماند بیمارستانی به عنوان یکی از آلاینده های اصلی محیط زیست مورد توجه بوده است. این نوع پسمانده هم برای محیط زیست و هم برای سلامت عمومی بسیار خطرناک می باشند و یکی از مشکلات زیست محیطی می باشد که به جهت وجود مواد عفونی و بیماری زا در آن اهمیت بسیاری دارد. (2)این زباله ها که به نوعی زباله های تخصصی به شمار می روند با زباله های خانگی تفاوت دارند وموجبات آلوده سازی بیشتر محیط زیست (آلودگی آب , آلودگی خاک , آلودگی هوا) را فراهم می سازند وسلامتی وبهداشت جوامع انسانی را تهدید می کند. زباله های عفونی بیمارستانی به عنوان مخزن میکروارگانیسم های بیمار یزا قادر به ایجاد آلودگی و عفونت اند ، در صورت مدیریت مناسب پسماندها و وضعیت بیخطر سازی نامناسب باشد و تمهیدات مناسب به منظور بیخطر سازی اصولی آن صورت نگیرد می تواند با پسماندهای شهری مخلوط شده تبعات و خطرات بهداشتی و زیست محیطی گسترده تری داشته و سلامت و حیات انسان و موجودات زنده و به طور کلی محیط زیست را به خطر خواهد انداخت و میکروارگانسیم ها می توانند از طریق تماس مستقیم ، از راه هوا , آب و .... یا به وسیله انواع ناقلین به دیگران منتقل شوند.

Authors

محمد مهدی تقی زاده

استادیار گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

ساره شکوه مند

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • بذرافشان، ادریس , کرد مصطفی _، فردوس , 1388 _ ...
  • مختاری , مهدی , شهبازی 0 حسن 0 زارعی , ...
  • Hossain , Sohrab . Balakrishnan , Venugopal . Nik Ab ...
  • Hossain , Sohrab . Balakrishnan , Venugopal . Nik Ab ...
  • Oliveira , E.A . Nogueira , N.G.P . Innocentini , ...
  • Tonuci , L, R, S . Paschoalatto , C, F, ...
  • نمایش کامل مراجع