با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف اصلی این پژوهش، بررسی تأثیر مفروضه های معرفت شناسانه و روش شناسانه ی جنبش های فمینیستی بر عرصه پژوهش و تعلیم و تربیت است. برای این منظور پژوهش حاضر، با استفاده از روش تحلیلی - استنتاج جی، سه سؤال اساسی را دنبال می کند: آیا روش بشناسید تحت عنوان (روش شناسی فمینیسم) قابل بازشناسی است، روش ها و تکنیک های پژوهشی همسو با معرفت شناسی فمینیسم کدام اند و در نهایت، کار بست روش شناسی فمینیسم در تعلیم و تربیت چگونه است؟ نتایج به دست آمده از پژوهش گویای آن است که در روش شناسی خاص فمینیسم بر پایه چهار اصل اساسی از سایر روش شناسی های سنتی قابل تفکیک است، اصول روش شناسی فمینیسم عبارتند از: 1- رد جهت گیری غیر ارزشی 2- ایجاد رابطه عاطفی میان محقق و مورد تحقیق 3- ترکیب احساسات و تجربه های شخصی محقق در فرایند پژوهش 4- انعطاف پذیر در استفاده از تکنیک های مختلف پژوهش. در رابطه با سؤال دوم پژوهش، یافته ها حاکی از آنست که روش ابراز خود از طریق ایفای نقش، روش های حکایی و روایی مبتنی بر تجربه زندگی و تصویربرداری و تصویر نگاری از زندگی، از جمله روش های ابتکاری فمنیست ها در عرصه پژوهش می باشد، در رابطه با سؤال سوم نیز می توان گفت روش شناسی فمینیسم و معرفت شناسی ( نقطه نظر )، در عرصه تعلیم و تربیت، محققان را به جستجوی روایت های دانش آموزان و معلمان در مورد پدیده آموزشی دعوت می کند و تمرکز خود را به رهایی بخشی افزایش آگاهی دانش آموزان، در مورد شرایط جمع قرار می دهد ، بااین وجود نتایج پژوهش نشان می دهد، روش شناسی و معرفت شناسی فمینیستی نباید به عنوان جایگزینی برای سایر روش های سنتی مطرح گردد، بلکه باید به عنوان رو کرد و نگاهی در کنار سایر روش ها قرار گیرد.
Keywords:
فمنیسم، معرفت شناسی، روش شناسی ، تعلیم و تربیت
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/430094/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلمی، محبوبه و نیک نشان، شقایق،1394،پژوهص فمنیستی و کاربست آن در تعلیم و تربیت،اولین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی ،روانشناسی ، مشاوره و آموزش در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/430094
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسلمی، محبوبه؛ شقایق نیک نشان)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسلمی؛ نیک نشان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه ی عزتنفس، کیفیت دلبستگی و پرخاشگری در نوجوانان تک فرزند و چندفرزند
- بررسی و مقایسه میزان افسردگی و اضطراب زنان شاغل با زنان خانه دار شهر تربت حیدریه
- تاثیر رابطه والد- فرزندی برعزت نفس نوجوانان
- سلامت روان و مقیاس حلتعارض در بین زنان متأهل و مجرد
- مطالعه کیفی مقابله مذهبی / معنوی در کودکان مبتلا به فیبروس کیستیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.