با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه انرژی برق مورد نیاز جوامع، عمدتا از طریق سوخت های فسیلی تامین می شود. از جمله معایب سوخت های فسیلی می توان به پایان پذیر بودن سوخت های فسیلی و آلودگی زیست محیطی ناشی از آنها اشاره نمود، به همین جهت توجه کشورها به استفاده از منابع تجدیدپذیر برای تولید برق معطوف شده است. هدف از انجام این پژوهش اولویت بندی شهرستانهای استان اصفهان جهت استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق و با در نظر گرفتن پدافند غیر عامل می باشد. به منظور اولویت بندی این نقاط و با توجه به اصول پدافند غیر عامل، 01 پارامتر موثر در مدل تحقیق شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در این تحقیق از میان روش های تصمیم گیری چندمعیاره موجود، از روشTOPSISاستفاده شده است. جهت اعتبارسنجی مدل ارائه شده در تحقیق حاضر از روشSAWمجموع ساده وزنی( استفاده گردید. ارزیابی اوزان شاخص های موثر نشان می دهد که مهم ترین معیارها در انتخاب محل مناسب،جمعیت منطقه و پراکندگی شبکه ی درون شهری می باشند. پس از اجرای مدل و اعتبارسنجی آن، در هر دو روشSAW و TOPSISشهرستان خوروبیابانک به عنوان بهترین گزینه جهت استفاده از انرژی خورشیدی در استان اصفهان تعیین شد.
Keywords:
انرژي خورشيدي، پدافند غير عامل، سوخت فسيلي/TOPSIS ، SAW
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/435059/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظمی خفری، امیرحسین و مصطفایی پور، علی،1394،اولویت بندی شهرستانهای استان اصفهان برای تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی و با در نظر گرفتن پدافند غیرعامل،کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت و مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/435059
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کاظمی خفری، امیرحسین؛ علی مصطفایی پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، کاظمی خفری؛ مصطفایی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آسیب شناسی عملکردی و محتوایی فساد اداری در ایران
- معرفی و کاربرد نرم افزار بهینه ساز مصرف انرژی در ساختمان ها
- رتبه بندی احداث نیروگاه های انرژی تجدید پذیر در ایران با درنظر گرفتن اهداف توسعه پایدار از منظر پدافند غیرعامل
- روشهای ساده شده شبکه بولتزمن گرمایی : معرفی و مقایسه نتایج عددی در جریان کوئت با صفحات متخلخل
- حل تقریبی معادلات ناویر استوکس برای جریان سیال نیوتونی در اطراف دیسک صاف و چرخان با سرعت زاویهای وابسته به زمان با استفاده از روش هوموتوپی پرتوربیشن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- موانع ، راهکارها و پتانسیل ارزش های معماری در توسعه صنعت توریسم (نمونه موردی ارومیه)
- کاربرد نانوسیلیس در خصوصیات مکانیکی مخلوط های بتنی با رویکرد توسعه پایدار
- عیب یابی هوشمند سازه ها با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر بهینه سازی و شبکه عصبی مصنوعی
- کاهش اثر نویز پاسخ ها توسط تبدیل موجک گسسته در روند عیب یابی سازه ها با الگوریتم رگرسیون بردار پشتیبان موجکی
- مطالعه تجربی در مورد جذب انرژی مواد متخلخل پر شده از سیال مگنتورئولوژیکال
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.