ارزیابی سطوح توانمندی تکنولوژیک در صنایع مشاوره مهندسی صنعت نیروگاهی طبق مدل ارزیابی نیاز تکنولوژی تحقیق موردی : شرکت موننکو ایران

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 748

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MRMEA01_085

تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394

Abstract:

صنایع مختلف دنیا ، هر روز در حال توسعه و پیشرفت میباشد ، این امر در کشور ما ، ایران ، نیز علیرغم تحریمها و مسایل سیاسی دیگر صادق است و هر روز شاهد رشد و شکوفایی صنایع کشور هستیم . مهمترین عامل در حضور فعال در بازار مصرف و ایجادمزیت رقابتی ، فناوری میباشد . لذا لازم است از توانمندیهای فناوری خود اگاه بوده و بتوانیم توانمندیهای سطوح تکنولوژی خود را با سازمانهای رقیب مقایسه کنیم و با تعیین شکافهای فناوری موجود ، درصدد ارتقا جایگاه خود و انتقال فناوری مورد نیاز بر آییم . هدف از این پژوهش ، ارزیابی توانمندی تکنولوژیک شرکت موننکوی ایران و بررسی شکاف موجود در سطوح توانمندیهای شرکتمذکور و مقایسه آن با سطح ایده ال میباشد . شرکت مهندسین مشاور موننکو ایران در سال 2531 با سرمایه گذاری مشترک بین بخش خصوصی ایران و شرکت مهندسی مونترال از کشور کانادا تاسیس و فعالیت خود را با تمرکز در صنعت برق ایران آغاز نمود. در حال حاضر سهامداران عمده موننکو ایران شامل شرکت مپنا، شرکت انگلیس ) AMEC ( و شرکت مدیریت مهندسی و فناوریمیر میباشد. جهت انجام این تحقیق از مدل ارزیابی نیاز تکنولوژی استفاده شده است ، ارزیابی نیاز تکنولوژی ابزاری است که برای تعیین قابلیتهای مورد نیاز برای اجرای اولویتهای تکنولوژیک بکار میرود . طبق این مدل توانمندی های یک بنگاه در 42 شاخص و ۹ بعد که در بخش معرفی مدل به آنها اشاره شده است سنجیده و ارزیابی میشود .از خروجی این مدل ارزیابی میتوان به – - عنوان ورودی یک برنامه ریزی بلند مدت درزمینه فناوری استفاده نمود .

Keywords:

تکنولوژی 1 , ارزیابی تکنولوژی 2 , مدل ارزیابی نیاز تکنولوژیک

Authors

فاطمه مصافی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت تکنولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشکده اقتصاد و مدیریت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :