بررسی جامعهشناختی رابطه شبکه های اجتماعی مجازی و سردی روابط زناشویی زوجین مطالعه موردی مزدوجین 5 سال اخیر شهر خلخال

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,994

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAHCONF01_087

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394

Abstract:

پژوهش حاضر با هدف بررسیرابطه بین شبکههای اجتماعی مجازی و سردی روابط زناشویی زوجین در شهر خلخال انجام گرفته است. چهارچوب نظری پژوهش حاضر بر اساس نظریات حوزه عمومی و کنشارتباطی و نظرات هابرماس در زمینه گفت و گو، جامعه نظارتی گیدنز، پیوندهای افتراقی ساترلند، زیست جهان و تغییرات شناختی برگر و لاکمن، نظریه کاشت و نیز نظریه جامعه شبکهای کاستلزمی باشد. این تحقیق به روش پیمایشی و با استفاده ازتکنیک پرسشنامه انجام گرفته است. جامعه آماری پژوهش حاضر را جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه مزدوجین 5 سال اخیر شهر خلخال می باشد که تعدادشان بر اساس آمار ثبت احوال شهر خلخال از ابتدای سال 88 تا اول فروردین سال 93 6251 نفر گزارش شده است که از بین آنهابا استفاده از جدول مورگان تعداد 915 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب و با ترکیبی از نمونهگیری خوشه ای چند مرحله ای و سهمیهای اقدام به انتخاب نمونه ها گردید.به منظور آزمون فرضیات تحقیق از آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون و آزمون تی تست استفاده شده است. درنهایت در بررسی فرضیه های تحقیق نتایج ذیل حاصل شده است: بین استفاده از شبکههای اجتماعی مجازی )متغیر مستقل(و سردی روابط عاطفی زوجین، سردی روابط جنسی زوجین، سردی روابط خانوادگی زوجین، سردی روابط خویشاوندی زوجین و سردی روابط اجتماعی زوجین رابطه معنی داری وجود دارد.

Keywords:

شبکه های اجتماعی مجازی , سردی روابط زناشویی زوجین , روابط عاطفی زوجین , روابط جنسی , روابط خانوادگی , روابط خویشاوندی , روابط اجتماعی

Authors

محمد رحیمی

دانشجوی دکتری جامعهشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

رادبه پرنده

دانشجوی دکتری جامعهشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

پریسا نقی پور

کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :