Year: 1394
COI: MEAE01_0292
Language: PersianView: 5,621
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تحقق رسالت های نظام های تعلیم و تریت منوط به انجام تدریس اثربخش توسط استادان و معلمان در دانشگاه ها و مدارس می باشد. در این راستا لازم است استادان و معلمان با نظریه های و رویکردهای مختلف یادگیری و شیوه های کاربرد آنها در فرایند تدریس و یادگیری، آشنایی و تسلط کافی داشته باشند. هدف پژوهش حاضر، شناسایی و تحلیل اصول و مبانی نظریه های یادگیری رفتارگرایی، شناخت گرایی و سازنده گرایی و کاربر این نظریه ها در فرایند تدریس و یادگیری بوده که از طریق بررسی و تحلیل مطالعات و دیدگاه های صاحب نظران و پژوهشگران انجام گردید. اهمیافته های پژوهش حاضر حاکی از آن است: -1در نظریه رفتارگرایی بر مواردی نظیر تعیین اهداف رفتاری ، استفاده از برنامه های کامپیوتری،آموزش مبتنی بر صلاحیت، یادگیری در حد تسلط یا تسلط آموزی و استفاده از برنامه های شبیه سازی شده رایانه ای، در ارتباط با تدریس تاکید می شود. -2در نظریه شناخت گرایی، فعالیت های استفاده از پیش سازمان دهنده، نقشه مفهومی و یادگیری از طریق مشاهده در فرایند تدریس ویادگیری ، مدنظر صاحب نظران این نظریه قرار دارد. -3نظریه رفتارگرایی بر استفاده از روش های تدریس فراگیر محور، محیط های یادگیری اصیل و واقعی، کارآموزی شناختی یا مدرس- شاگردی و نگارش توأم با بازاندیشی ، در فرایند تدریس و یادگیری تاکید دارد
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is MEAE01_0292. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/444657/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:اسلامیان، حسن و رحمانی، مرضیه و جهانبخشی، مژگان،1394،بررسی و تحلیل کاربرد نظریه های یادگیری در فرایند تدریس و یادگیری،The First International Conference on Management, Economics, Accounting and Education،Sari،https://civilica.com/doc/444657
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- - سیف، علی اکبر؛ و امامی پور، سوزان (1382) بررسی ...
- - فردانش، هاشم(1384)، مبانی نظری تکنولوژی، آموزشی، تهران: نشر سمت، ...
- - فاطمی، مهناز، حمیدی، فریده (1390) اثر طراحی از راه ...
- - مهیاری، اعظم، صبوری کاشانی، احمد، قریب خانی، میترا، بیگلری، ...
- -Bandura A(1977). Self-efficacy: toward a unifying theory of behavioral change. ...
- - Martin.S (201 0).Teachers using learming styles: Torn between research ...
- -Stendler, B (2001), . Teaching & learning stulein the clinical ...
- -Slavin, R.E. (1990); Cooperative Learning: Theory, Research and Practice; Englewood ...
- -Yamazaki, Yoshitaka (2005). Learning styles and typologies of cultural differences: ...
- -Zapalska, A. and Brozik, D(2006). "Learning Styles and Oline Education, ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد نظریه های یادگیری رفتارگرایی، شناختی و اجتماعی در آموزش علوم پایه
- نظریه های یادگیری
- سواد رسانه ای: نظریه ها، سطوح و مزایا
- رابطه هوش معنوی و امید به زندگی در بین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
- بررسی ضرورت ارتقاء سوادرسانه ای معلمان درعصرفناوری اطلاعات وارتباطات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.