Year: 1394
COI: ITCC01_115
Language: PersianView: 553
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با گسترش تجارت الکترونیک و سیستم های مدیریت درخواست مشتری، روزانه حجم عظیمی از داده های متنی توسطکاربران به طور مستقیم و غیرمستقیم تولید می شود. این داده های متنی ارزش اطلاعاتی بسیار بالایی دارند و واضح وبدیهی است که بررسی تمامی آنها به طور دستی توسط انسان سخت و دشوار و در برخی موارد غیرممکن است. از طرفیخریداران یک محصول و حتی مدیران نیاز دارند تا اطلاعات جامع و کارآمدی که حاصل تمامی نظرات داده شده استرا مشاهده نمایند تا بتوانند در کوتاهترین زمان تصمیم درستی در خصوص کمیت و کیفیت در راستای گسترش خرید ویا فروش آن محصول اتخاذ نمایند. بررسی نتایج نشان می دهد که 81% کاربران اینترنت قبل از خرید یک محصول یاخدمات راجع به آن جستجو نموده اند و دیگر نظرات را مطالعه کرده اند. لذا در دهه اخیر، حوزه تحلیل احساست، نگاهبسیاری از محققان حوزه صنعت و دانشگاه را به خود معطوف کرده است اما متأسفانه بسیاری از این پژوهش ها مختصزبان انگلیسی بوده و کارهای بسیار کمی در زبان فارسی صورت پذیرفته است. در این مقاله به ارائه چارچوبی خواهیمپرداخت که می تواند با استفاده از متون نقد کاربران در زبان فارسی قطبیت آن را پیشبینی نموده و ویژگی های مورد نقدرا استخراج نماید. در این راستای، ابتدا در مرحله پیش پردازش داده ها با جداسازی کلمات و جملات، و ریشه یابیکلمات، اطلاعات موردنیاز از نقدها استخراج شده و در گام بعدی با استفاده از مدل SVM نظرات و عقیده کاربران درمورد یک محصول و ویژگی های آن طبقه بندی نمودیم. در پایان نیز مدل آموزش داده شده توانست با سرعت و دقتبالایی قطبیت نقدهای نوشته شده کاربران را به درستی پیش بینی نماید.
Keywords:
هوش تجاری، تحلیل احساسات، عقیده کاوی، پردازش زبان طبیعی، مدل SVM
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/450903/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزی وامرزانی، حامد و خادمی، مریم،1394،افزایش هو شتجاری براساس تحلیل عقاید در نقدهای فارسی،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/450903
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عزیزی وامرزانی، حامد؛ مریم خادمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، عزیزی وامرزانی؛ خادمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
New Papers
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- بررسی بازنمایی ارتباط فرهنگی ایران با ترکیه در فیلم ها و سریال های دو کشور (سال 1393)
- تحلیل روابط میان همسران در سریال میکاییل و سریال جاده چالوس
- چگونه انقلاب انرژی های نو و ارتباطات طلیعه فرا رسیدن عصر سرمایه داری توزیعی را می دهد
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.