طراحی و ساخت یک سامانه اطلاع رسانی اجتماعی تحت وب با استفاده از نرم افزار مایکروسافت سیلورلایت بعنوان یک فنآوری نوین در سیستم های ارتباطی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 504

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ITCC01_116

تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395

Abstract:

هدف از طراحی نرم افزار سامانه تشریح شده در این مقاله قرار دادن امکاناتی در اختیار محققان،اساتید و دانشجویان، بمنظور برقراری ارتباط و اشتراک گذاری نتایج مطالعات و تجربیات بینایشان، بدون محدودیت زمانی و مکانی بوده است. در این سامانه اینترنتی که با استفاده از فناوریسیلورلایت و در محیط برنامه نویسی ویژوال استودیو (Randolph,2010) طراحی و در آدرسwww.ansarihp.com نصب و راه اندازی شده است ، کاربران پس از ثبت نام و وعضویت درسامانه می توانند گزارش های خبری و تحقیقی خودشان را ایجاد و ویرایش کنند(Eisenberg,2010) و برای سایر کاربران (عضو و غیرعضو) نمایش دهند و بصورت آنلاین باسایر کاربران عضو گفتگو خصوصی یا عمومی داشته باشند و پیامها و فایل ها و گزارشات خود رابرای یکدیگر ارسال ، مطالعه و جستجو نمایند . ویژگی منحصر بفرد و ابتکاری این سامانه ، پایدار ونیز پایستار (Conservative) بودن آن است بطوریکه هیچگاه بدلیل انفضاء Time Out هایHttp یا قطع و وصل شد مکرر ارتباط کامپیوتر کاربر با اینترنت، مشکلی در روند ارسال ودریافت Request و Response ها میان کامپیوترها Client و Server که اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران سامانه می باشند ، بروز نخواهد کرد. مثلاً اگر در حین ثبت نام و یا ارسالیا دریافت یک پیغام یا گزارش خبری و یا یک فایل، اتصال کامپیوتر کلاینت به اینترنت برایمدتی طولانی قطع شود ، عملیات در حال اجرا با شکست مواجه نمی شود و بلافاصله پس از اتصالمجدد کامپیوتر کاربر به اینترنت، این عملیات از همان نقطه که قطع شده بود ادامه پیدا خواهد کردو بدین ترتیب از زمان صرف شده و نیز پهنای باند موجود در اینترنت استفاده بهینه ای بعمل می آید.

Authors

محمدعلی انصاری هادیپور

کارشناسی ارشد مهندسی برق (گرایش کنترل)، کارشناس ترافیک درشرکت مخابرات زیرساخت،اداره کل طرح و توسعه شبکه دیتا و سوئیچ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Ashish, Ghoda, 2010, Introducing Silverlight 4, New York: Apress Book ...
  • Randolph, Nick and Gardner, David, 2010, Professional Visual Studio@ 2010, ...
  • Beres, Jason and Evjen, Bill , 2010, Professional SilverlightS 4, ...
  • Eisenberg, Rob and Bennage, Christopher, 2009, Sams Teach Yourself WP ...
  • Ghosh, Jit and Cameron, Rob, 2010, Silverlight Recipes: A Problem- ...
  • Scanlon, Jeff, 2008, Accelerated Silverlight 2, New York: Apress Book ...
  • نمایش کامل مراجع