با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
کنترل در سازمان، تامین کننده سلامت فعالیت های کارکنان، و در نتیجه، افزایش دهنده کارایی و بهره وری در راستای تحقق اهداف سازمانی است. کنترل بیرونی افراد با وجود اینکه کاری لازم است، اما بدون کنترل درونی ضمانت اجرایی ندارد خودکنترلی شیوه ای است که در آن، فرد با توجه به باورها و ارزش های خود، اقدام به رفتار در جهت اهداف سازمانی می کند تقوا در دین مبین اسلام ملکه ای نفسانی است که بر اثر آن، انسان از خود در برابر ارتکاب خلاف شرع مراقبت می کند تا دچار لغزش رفتاری نشود تحقیق حاضر کیفی و کاربردی می باشد. داده های نظری تحقیق با روش کتابخانه ای جمع آوری شده است این پروژه در سازمان بیمه ملت با نمونه در دسترس 02 نفر کارشناس )ده نفر کارشناس سازمانی و ده نفر کارشناس مذهبی( به روش مصاحبه )اشباع توریک(انجام گرفته است. خودکنترلی بهعنوان عاملی مؤثر در تغییر و اصلاح رفتاردر نگرش دینی )اسلامی( و بعنوان عامل پویا و فعال در فرآیند رشد و تربیت در نظر گرفته شد. در این پروژه آزمون استقلال کای دو به همراه ضریب کاپا کوهن برای آزمون های معنادار، در جهت تعیین اعتبار تحلیل محتوای اجرا گردید. عوامل موثر در خودکنترلی طبق مطالعات زمینه ای مشخص گردید و طی مصاحبه آشکار و پنهان صموردبررسی قرار گرفت و نهایتا مشخص گردید ورت گرفت از طریق این نتجه رسیده شد که همه مؤلفه های در نظر گرفته شده بر نظام خودکنترلی در سازمان مؤثر هستند و مؤلفه های؛ ایجاد انگیزه به خودکنترلی، توجه به حرمت و شخصیت کارکنان، وجدان، ایمان، ادهوکراسی، خویشتن کاری، تلفیق هدف فرد و سازمان، ارزش ها و احساسات ملی و انگیزه توفیق طلبی به ترتیب بیشترین تأثیر را بر خودکنترلی افراد در سازمانها دارند
Keywords:
خودكنترلي، مديريت اسلامي،سازمان بيمه ملت، تقوا
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/453197/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معمایی، هاجر و دقیقی، مریم،1394،پیادهسازی خودکنترلی در سازمان با رویکرد مدیریت اسلامی در شرکت بیمه ملت،سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی،تهران،،،https://civilica.com/doc/453197
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، معمایی، هاجر؛ مریم دقیقی)
برای بار دوم به بعد: (1394، معمایی؛ دقیقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.