بیان موقت سازه های القا کننده خاموشی زن در چغندر قند به منظور بررسی مقاومت به ویروس BNYVV

Publish Year: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,743

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI04_302

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1386

Abstract:

در این تحقیق برای بررسی امکان ایجاد مقاومت با استفاده از سیستم ایجاد مقاومت ناشی از پاتوژن (مقاومت با واسطه RNA) از ژن پوشش پروتئین ویروس استفاده گردید. سازه های طراحی شده شامل سازه های S2 و S5 بودند که به ترتیب در آنها ژن پروتئینی پوششی یروس در جهت سنس و آنتی سنس قرار داده شد. سازه های S3 و S6 به ترتیب ژن پوشش پروتئینی و توالی 5UTR را به صورت سنس اینترون آنتی سنس حمل می کنند و پس از رونویسی حالت سنجاق سری به خود می گیردند که در آنها فقط از اینترون یک حلقه کوچک تشکیل می دهد. تفاوت سازه های S4 و S7 که پس از رونویسی ساختار سنجاق سری با لوپ بزرگ را تشکیل می دهند در محل قرار گرفتند قسمت اضافی حلقه است که در S4 در سمت ׳3 اینترون و در S7 در سمت ׳5 اینترون قرار دارد. در این سازه ها یکی از بازوهای ساختار سنجاق سری 5UTR و در بازوی دیگر ژن پوشش پروتئینی ویروس قرار دارد. در ادامه سازه S1 که هیچ ترادف ویروسی را با خود حمل نمی کرد به عنوان شاهد طراحی گردید. این سازه ها ابتدا در حامل HANNNIBAL ساخته شد و سپس به حامل pART27 که یک حامل برای بیان ژن در گیاه است منتقل شد. این سازه ها در گیاه چغندرقند با استفاده از روش تراژنی موضعی با استفاده از آگروباکتری (تزریق آگروباکتری با سرنگ به بافت برگ) مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج نشان داد که سازه های سنجاق سری با طول بازوی مساوی S3 و S6 به ترتیب با 92% و 100% مقاومت زیادی را در برابر ویروس از خود نشان دادند. در درجه بعدی سازه های S4 و S7 به ترتیب با 60% و 20% که حائی لوپ برگ بودند و پس از آنها سازه های سنس و آنتی سنس با 20% قرار گرفتند. این آزمایش نشان داد که وجود اینترون در بین دو بخش سنس و آنتی سنس القای مقاومت بیشتری ایجاد می کند.

Authors

علی نیازی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

محمد علی ملبوبی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

احمد معینی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

مختار جلالی جواران

دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Covey, S.N., Al-Kaff, N.S., Langara, A. and Turner, D.S. (1997). ...
  • Lee, L., Telford, E., Batten, J., Scholthof, _ K. B. ...
  • Sanford, J. C. and Johnston, S. A. (1985). The concept ...
  • Tenllado, F., Barajas, D., Vargas, M., Atencio, F.A., Gonzalez-Jara, P., ...
  • Tenllado, F., D az-Ru nz, J.R. (2001). Doub le-stranded RNA-mediated ...
  • Wesley, S. V., Helliwell, C. A., Smith, N. A., Wang, ...
  • Hammond, S. M., Caudy, A. A. and Hannon, G. J. ...
  • نمایش کامل مراجع