CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی رابطه بین کیفیت خدمات الکترونیکی ،رضایت مشتری و نیات رفتاری با رویکرد شاخصعملکرد مدیریت ارتباط با مشتری مطالعه (موردی بانک سپه)

عنوان مقاله: بررسی رابطه بین کیفیت خدمات الکترونیکی ،رضایت مشتری و نیات رفتاری با رویکرد شاخصعملکرد مدیریت ارتباط با مشتری مطالعه (موردی بانک سپه)
شناسه ملی مقاله: NDMCONFT01_056
منتشر شده در کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهدی ذکریائی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت علوم ورزشی دانشگاه آزاد تبریز، تبریز، ایران
شیما ذکریائی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مالی دانشگاه آزاد تبریز، تبریز، ایران

خلاصه مقاله:
رشد سریع اینترنت و جهانی شدن بازار ، ورود بانکها و موسسات مالی خصوصی به عرصه بانکداری ایران و افزایش رقابت میان آنها و با توجه به اینکه طبق تحقیقات انجام شده ،موج بعدی سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات به CRM تعلق خواهد داشت و پیش بینی اینکه روند بکارگیری CRM طی 5 سال آینده به 25 الی 30 درصد رشد دست یابد و نیز اهمیت کیفیت خدمات الکترونیک با توجه به تاثیری که در جذب و حفظ مشتریان دارد،این الزام را برای بانکها به وجود می آورد که برای حفظ بقاء وسهم بازار خویش و نیز افزایش سودآوری به کیفیت خدمات الکترونیک و CRM توجه خاصی نمایند. هدف این تحقیق بررسی رابطه بین کیفیت خدمات الکترونیک ،رضایت مشتری ونیات رفتاری با رویکرد شاخص عملکرد CRM در سطح شعب بانک سپه شهر ارومیه است .این تحقیق شامل 6 فرضیه اصلی است که . عبارتند از: 1.کیفیت خدمات الکترونیکی ادراک شده بر رضایت مشتری تاثیر دارد. 2-رضایت مشتری بر نیات رفتاری تاثیر دارد. عملکرداجزاءمدیریت ارتباط بامشتری برشاخص CRM تاثیردارد. 4. شاخص CRM . بر مجموع کیفیت خدمات ادراک شده تاثیر دارد. 5 شاخص CRM بر رضایت مشتری تاثیر دارد. 6. شاخص CRM بر نیات رفتاری تاثیر دارد. درتحقیق حاضر کیفیت خدمات الکترونیکی ادراک شده متغیر مستقل است وشامل مولفه های (ارایی واثربخشی، سیستم، اجرا، حریم خصوصی ، پاسخگویی، جبران و تماس) می باشد . رضایت مشتری ، شاخص CRM و اجزای CRM متغیر میانجی هستندو نیات رفتاری متغیر وابسته محسوب می شود. نیات رفتاری شامل مولفه های: وفاداری به سازمان ،تمایل به تغییر سازمان ،تمایل به پرداخت بیشتر ، واکنش خارجی به مشکل و واکنش داخلی به مشکل می باشد.

کلمات کلیدی:
کیفیت خدمات الکترونیک، CRM ،نیات رفتاری، رضایت مشتری، معادلات ساختاری (SEM)

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/454473/