پیش بینی هزینه های سیستم جمع آوری و حمل و نقل زباله های شهری با استفاده از نرم افزار WAGS (مطالعه موردی: منطقه 5 شهرداری تبریز)

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,752

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ATTITTDE01_397

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

Abstract:

در حال حاضر در ایران 08 % کل مخارج مدیریت پسماندها، مربوط به جمع آوری است که 08 % از آن صرف حقوق و دستمزد کارگرانمی شود . اهمیت این موضوع از آن جهت است که عناصر موظف در سیستم مدیریت مواد زائد جامد، همانند حلقه های یک زنجیره به هممتصل شده اند و بایستی با یک برنامه ریزی دقیق و مدون آنها را طوری متصل نمود که در نهایت بتوان از یک سیستم مدیریتی واحدبهر مند گردید. بنابراین بهبود اندکی در سیستم عملیات جمع آوری می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای در صرفه جویی هزینه های کل داشتهباشد. در این راستا با استفاده از نرم افزار WAGS کلیه ی بودجه مورد نیاز شهرداری منطقه 5 شهر تبریز در طی 15 سال آتی، شاملسرمایه های مورد نیاز برای تأمین ماشین آلات، تأمین هزینه های تعمیرات و نگه داری آن ها، تأمین هزینه های نیروی انسانی، سوخت وغیره محاسبه گردید . نتایج تحقیق نشان داد که اساسی ترین هزینه های جمع آوری زباله به بخش تأمین هزینه های نیروی انسانی وسوخت تعلق دارد که هزینه ی پرسنلی با 57 %، سرمایه تأمین ماشین آلات و تجهیزات 9%، هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات 4%،هزینه تأمین سوخت 29 % و هزینه ی سایر 1% کل بودجه مورد نیاز شهرداری در طی 15 سال آینده را به خود اختصاص داده است.همچنین کل هزینه های سیستم جمع آوری و حمل زباله در دوره 15 ساله معادل 271537000000 ریال پیش بینی گردید که تا سال1480 نیاز به 252202000000 ریال سرمایه گذاری اضافی است. در حال حاضر هزینه جمع آوری و حمل زباله به ایستگاه انتقال به ازایهرتن 51582604 ریال که معادل 18 دلار در شرایط کنونی است؛ برآورد گردید، که این میزان در برگیرنده هزینه های استهلاک ماشینآلات جمع آوری، نیروی انسانی، سوخت، تعمیرات و نگهداری ماشین آلات است.

Keywords:

مدیریت مواد زائد جامد , سیستم جمع آوری زباله های شهری , WAGS , تبریز

Authors

بهناز السادات واعظ مدنی

کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران

منیره مجلسی

دانشیار - گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

مسعود منوری

استاد یار دانشکده محیط زیست و انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :