Year: 1394
Publish place: 2nd National Conference of Construction & Project Management
COI: NCCPM02_082
Language: PersianView: 1,182
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه صنعت ساخت ، از مهمترین صنایع در دنیا به شمار میرود که سهم عمده ای در توسعه کشورها و توریست پذیری و درآمد زایی ایفا می نماید. با توجه به این نکته بسیاری از کشورها، تلاش وتدابیر بیشتری را برای پیشرفت عمرانی و افزایش سهم کشور خود در حوزه بین المللی انجام داده اند. در این بین جامعه بین الملل از روشهای نوین که در سالیان اخیر در صنعت ساخت مورد توجه قرارگرفته استو با استفاده ازفناوری های نوین و مقرون به صرفه در زمینه راه و زیباسازی محوطه های شهری و اماکن تفریحی سعی در جبران شکاف ها موجود کرده است.در کشور ما،شهرها و روستاها بطور کلی از معابر و یا پیاده راه های غیر استاندارد و یا نبود آن و استفاده از روشهای کهنه عمرانی رنج میبرند و آلودگی و هدر رفتن آبهای سطحی ، ناکارآمدی جوب ها و جداول، ایجاد گرد و غبار و گازهای مضر گلخانه ای در کلان شهرها ، فرو کش و آلوده گی منابع آبهای زیرزمینیو تشدید آلوده گی های درون شهری تهدیدی جدی بر امور عادی زندگی شهروندی در کشور ترویج و تشویق روشهای نوین عمرانی در جایگزینی روشهای معمول توسط نهاد های برنامه ریزی و اجرایی کشور خدمتی قابل توجه در کاهش هزینه ها و ایجاد فناوریهای نوین و اشتغال میگردد. این مقاله ضرورتی است که در قالب یک فرصت بزرگ و استثنایی می تواند برای رسیدن کشور به اهداف متعالی فرهنگی، اقتصادی که در سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه و چشم انداز ساله کشور نیز پیش بینی گردیده است ،آنچه در این مقاله مورد توجه قرار گرفته ، شناخت آسیب ها ی زیست محیطی روش رایج آسفالت و ارائه راهکار آسفالت دکوراتیو و تأثیر آن بر بهبود اقتصاد و اشتغال زایی در جامعه و بررسی معایب و مزیت های آن می باشد.نخست اطلاعاتی در زمینه ی روش رایج آسفالت در کشور توضیح داده خواهد شد سپس روش پیشنهادی جایگزین بررسی می شود.
Keywords:
آسفالت،روش های نوین،محیط زیست،مقرون به صرفه، راه و پیاده راه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/461439/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فخریان، شایان و عزیز پور، مصطفی،1394،مزایا و معایب اجرای آسفالت قیری و موزاییک فرش و بررسی جایگزینی آسفالت دکوراتیو به جای آنها در پیاده راه ها،دومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/461439
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، فخریان، شایان؛ مصطفی عزیز پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، فخریان؛ عزیز پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مسکن عصر حاضر و مسکن سنتی از جایگاه نور
- ارائه یکمدل جدید برای محاسبه عمر خستگی چندمحوره فلزات
- بررسی رفتار صفحه تابعی SiC/Steel تحت اثر انفجار خرج استوانه ای
- تاثیر ضریب اهمیت بر مودهای خرابی لرزه ای مخازن استوانهای فلزی ذخیره نفت
- عناصر تشکیل دهنده نما و جداره ساختمان و شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- Orchestrating Spatial Information Infrastructures for Sustainable Smart Cities in Australia
- پایش و پیش نگری زیست پذیری کلانشهر مشهد تحت شرایط تغییر اقلیم
- اولویت بندی و تعیین محدوده کالبدی بافت تاریخی در هسته مرکزی شهر همدان
- موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری مزارشریف (افغانستان)
- بررسی منابع درآمدزایی با تاکید بر درآمدهای پایدار شهرداری منطقه 5 مشهد
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.