با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
استفاده از تعداد معدودی گاو نر ممتاز برای تلقیح مصنوعی گاوها سبب گسترش بیماری های ژنتیکی مغلوب شده است. چسبندگی گلبولهای سفیدخون (BLAD) از مهمترین بیماری ژنتیکی اتوزمی مغلوب در گاو می باشد. در تحقیق حاضر از 200 رأس گاو خالص و دورگ (سیستانی) در استان سیستان و بلوچستان (ایستگاه زهک اطراف) برای بررسی بیماری ژنتیکی مذکور خون گیری به عمل آمده و DNA آنها استخراج گردید. برای شناسایی دام های ناقل بیماری BLAD ناحیه چند شکلی ژن BLAD با آغازگرهای مناسب تکثیر و محصولات PCR آن از طریق الکتروفورز ژل آگارز بررسی شد. محصولات PCR با استفاده از روش PCR-RFLP نوسط آنزیم برشی TaqI هضم و ژنوتیپ نمونه ها مشخص گردید. براساس نتایج حاصل هیچ گاو بیمار و یا ناقل برای بیماری مذکور مشاهده نشد. به دلیل اهمیت بیماری های ژنتیکی در خسارت های اقتصادی و احتمال گسترش آنها از طریق تلقیح مصنوعی ضروری است که برنامه غربالگری برای این بیماری ها در اسپرم گاوهای نر مورد استفاده برای تلقیح مصنوعی اجرا شود.
Keywords:
،گاوهاي سيستاني،DNA چندشكلي، تعيين توالي،BLAD
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/465404/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملک محمدی، مجتبی و پهلوان افشاری، کیان و سیدآبادی، حمید رضا،1394،بررسی چند شکلی تک نوکلئوتیدی نقص ژنتیکی BLAD در جمعیت گاو سیستانی،سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/465404
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ملک محمدی، مجتبی؛ کیان پهلوان افشاری و حمید رضا سیدآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، ملک محمدی؛ پهلوان افشاری و سیدآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی چندشکلی ژنBMP15در گوسفندان آمیخته رومانف وکرمانی با استفاده از تکنیکPCR-SSCP
- پلی مورفیسم های تک نوکلئوتیدی( SNP) و روشهای ژنوتایپینگ آن
- شناسایی چند شکلی ژنتیکی جایگاه ژنی FecGHدر گوسفند نژاد زل با استفاده از نشانگرهایRFLPو SSCP
- بررسی چندشکلی گیرنده 1 ژن دوپامین درجمعیت مرغ بومی آذربایجان غربی با روش PCR-SSCP
- برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند افشاری در گله تحقیقاتی دانشگاه زنجان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- سنجش میزان فنل تام و بررسی پتانسیل آنتی رادیکالی عصاره های اندام هوایی گیاه کاکوتی کوهی در استان البرز
- تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، بنزیل آدنین و محیط کشت MS بر برخی شاخص های رشدی گیاه استویا در شرایط کشت دورن شیشه ای
- تاثیر غلظت های مختلف بنزیل آدنین و ترکیب محیط کشت بر محتوای برخی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.)
- ارزیابی اثرات توسعه اکوتوریسم بر محیط زیست شهرستان درگز دهستان درونگر
- نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری ( مطالعه موردی : شهر نیشابور)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.