CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

رتبه بندی اهمیت معیارهای ارزیابی توان اجرای کار پیمانکاران از دیدگاه دستگاه های اجرایی (کارفرمایان)، مشاوران و پیمانکاران (مطالعه موردی پروژه های عمرانی استان مرکزی)

عنوان مقاله: رتبه بندی اهمیت معیارهای ارزیابی توان اجرای کار پیمانکاران از دیدگاه دستگاه های اجرایی (کارفرمایان)، مشاوران و پیمانکاران (مطالعه موردی پروژه های عمرانی استان مرکزی)
شناسه ملی مقاله: ICSPM01_061
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک پروژه در سال 1387
مشخصات نویسندگان مقاله:


خلاصه مقاله:
بر اساس مفاد ماده 26 نظام فنی و اجرایی طرحهای عمرانی کشور تحت عنوان اصول و مبانی حاکم بر ارجاع کار به واحدهای اجرای طرح قبل از ارجاع کار (واگذاری) پروژه های عمرانی، دستگاه های اجرایی (کارفرمایان) باید توان اجرای پیمانکارانی را که به مرحله فراخوان نخست پاسخ داده اند را توسط چک لیست های طراحی شده در راستای آئین نامه ارجاع کار به پیمانکاران مورد ارزیابی و بررسی کارشناسی قرار دهند. از جمله معیارهای ارزیابی جهت ارجاع کار به سابقه اجرایی، داشتن تجهیزات و ماشین آلات ، مدیریت کارامد و سیستم مدیریتی، کفایت کادر فنی و ... میتوان اشاره نمود. جامعه آماری پژوهشی حاضر پروژه های عمرانی استان مرکزی است که در فاصله سالهای 86-85 در استان در حال اجرا بوده اند. با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران و روش تصادفی خوشه ای تعدادی از پروژه ها به عنوان انتخاب شده و با توزیع پرسشنامه معیارهای ارزیابی توان اجرای کار پیمانکاران، داده های مورد نظر را جمع آوری نموده و با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی (آزمون میانگین و اختلاف میانگین) اقدام به تحلیل داده ها نموده و نتایج که نشان دهنده رتبهبندی اهمیت معیارهای ارزیابی توان اجرای کار پیمانکاران برای انتخاب پیمانکار جهت اجرای پروژه عمرانی از دیدگاه کارفرمایان (دستگاه های اجرایی)، مشاوران و پیمانکاران می باشد را ارائه نموده است.

کلمات کلیدی:
نظام فنی و اجرایی طرحهای عمرانی ، آئین نامه ارجاع کار به پیمانکاران ، پروژه عمرانی ، کارفرما ، مشاور ، پیمانکار

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/46658/