بررسی اثر عدد موج، شیب و نسبت ضخامت لایه برشی به لایه چگالی برروی ناپایداری جریان دارای لایه بندی
Publish place: Third National Conference and First International Conference on Applied Research in Electrical, Mechanical and Mechatronics Engineering
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 430
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF03_1022
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
جریان های دارای لایه بندی براثر برهمکنش جریان هایی با چگالی های متفاوت ایجاد می شوند. اختلاف چگالی عامل می تواند براثر اختلاف دما، ذرات معلق و مواد محلول باشد. ناپایداری سطح تماس در جریان های چگال مشاهده می شود که می توان به دو نوع مشخص آن اشاره کرد: ناپایداری های کلوین - هلمهولتز و هلمبو . پارامترهای تعیین کننده درناپایداری عددریچاردسون موضعی ( J ) و نسبت ضخامت لایه برشی به لایه چگالی ( R ) است. مقاله حاضر به بررسی ناپایداری سطح تماس در جریان برشی با استفاده از تئوری پایداری خطی پرداخته است. در تحقیق حاضر، اثر پارامترهای مختلف مانند شیب کف و R بر ناپایداری سطح تماس بررسی شده است. در این مقاله، پروفیل پایه سرعت به صورت تانژانت هایپربولیک و پروفیل پایه غلظت به صورت تک های خطی در نظر گرفته شده است. براساس نتایج به دست آمده، افزایش شیب نرخ رشد ناپایداری ها را افزایش می دهد. ضمن اینکه در R = 3 , 5 دو نوع ناپایداری هلمبو، مشاهده شده است. که هلمبوی نوع اول نرخ رشد بیشتری نسبت به هلمبوی نوع دوم دارد. همچنین با افزایش عدد موج، نرخ رشد افزایش و تعداد امواج کلوین - هلمهولتز، کاهش می یابد.
Keywords:
Authors
زهرا فقیهی
دانشگاه زنجان،
احسان خواصی
دانشگاه زنجان،
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :