با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل فرهنگی مؤثر بر اشتراک دانش سازمانی در شرکت برق منطقه ای اهواز به منظور ارائه ی راهکارایی جهت بهبود اشتراک دانش در این شرکت انجام گرفتهاست. برای دستیابی به این هدف، از روش پژوهش پیمایشی استفاده شد. جامعهی آماری 1330 نفر، و حجم نمونه 302 نفر بود که بر اساس جدول کرجسی- مورگان انتخاب شدند. به منظور گردآوریدادهها از ابزار پرسشنامه استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل دادهها رو شهای آماری همبستگیپیرسون و رگرسیون چندگانه مورد استفاده قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان داد که عوامل فرهنگی اعتماد، ارتباطات و تعهد نقش مؤثری در بهبود به اشتراک گذاری دانش دارند. بنابر یافته های حاصل از این پژوهش ایجاد بستری مناسب جهت توجه همه جانبه به این عوامل برای ترغیب اعضای شرکت به اشتراک دانش و تجاربشان در زمر هی مه مترین وظایف مدیران تلقی می شود.
Keywords:
اشتراك دانش سازماني، زيرساخت فرهنگي، عوامل فرهنگي، شركت برق منطقه اي اهواز
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/481246/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضائی، بتول و فرج پهلو، عبدالحسین و حیدری، غلامرضا،1394،عوامل فرهنگی مؤثر بر اشتراک دانش سازمانی،هفتمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش،تهران،،،https://civilica.com/doc/481246
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رضائی، بتول؛ عبدالحسین فرج پهلو و غلامرضا حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1394، رضائی؛ فرج پهلو و حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی تاثیر مدلهای مختلف رفتاری بر توزیع تنش و کرنش در اطراف تونل با استفاده ازروش تفاضل محدود
- بررسی و تحلیل بهبود سیستم حمل و نقل عمومی در هسته مرکزی شهر CBD با استفاده از نرم افزار Aimsun (مطالعه موردی شهر شیراز)
- مقایسه انواع مدل های یک بعدی و چند بعدی رفتار وابسته به زمان یا خزشی توده سنگ ها
- تدوین یک مدل بهینه جهت محاسبه میزان تابش خورشید در ایران
- بررسی تاثیر جهت تنش های اصلی در پایداری تونل به روش آزمایشگاهی و مدل سازی عددی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- How cultural Differences Influence conflict Within an Organization : A Case Study of Near East University
- Linking Workplace Deviance and Abusive Supervision: Moderating Role of Positive Psychological Capital
- high-performance human resource practices and firm performance:mediating effect of corporate entrepreneurship
- transformational leadership and neurofeedback:the medical perspective of neuroleadership
- Decentralization and Innovative Behavior: The Moderating Role of Supervisor Support
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.