Year: 1395
Publish place: The Second International Conference on Web research
COI: IRANWEB02_043
Language: PersianView: 1,505
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بدست آوردن نظرات مردم و مشتریان خود یک تجارت عظیم برای بازاریابی، روابط اجتماعی و حتی رقابت های انتخاباتی می باشد. در گذشته این اطلاعات از طریق برگه های نظرسنجی و یا آزمایش بر روی یک گروه خاص بدست می آمد ولی امروزه با گسترش روزافزون رسانه های اجتماعی (مثل بلاگ ها،توییتر و فیسبوک) افراد و سازمان ها از محتوای این رسانه ها برای تصمیم گیری استفاده می کنند. این در حالی است که در دنیای واقعی شرکت ها و سازمان ها همواره به دنبال این هستند که نظرات مردم یا مشتریان را درباره ی محصولات و یا خدمات خود بدانند، از طرفی مشتریان نیز خواستار بهره مند شدن از نظرات سایر کاربران در رابطه با آن محصولات می باشند تا بتوانند بر اساس آن اقدام به خرید یا عدم خرید آن محصول کنند. در اینجاست که نیاز به یک سیستم جهت شناسایی و تجزیه و تحلیل احساسات در نظرات کاربران احساس می شود. در این مقاله مدل های مختلف تجزیه و تحلیل احساسات در سطح ویژگی مورد بررسی قرار گرفت و نقاط قوت و ضعف هر یک از مدل ها به طور کامل تشریح شد.
Keywords:
تجزیه و تحلیل احساسات، مدل های نظرکاوی، استخراج ویژگی ها، خلاصه سازی نظرات
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/481687/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاه طالبی، نجمه و کارگر، محمدجواد و میرزائی، کمال،1395،بررسی مدل های نظرکاوی و تجزیه و تحلیل احساسات کاربران در محیط وب،دومین کنفرانس بین المللی وب پژوهی،تهران،،،https://civilica.com/doc/481687
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شاه طالبی، نجمه؛ محمدجواد کارگر و کمال میرزائی)
برای بار دوم به بعد: (1395، شاه طالبی؛ کارگر و میرزائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امنیت سایبری، تهدیدها و اثرات آن بر امنیت ملی
- تحلیل احساسات در شبکه اجتماعی توییتر با تکنیک متن کاوی
- شناسایی میزان رضایت مشتریان در شبکه اجتماعی اینستاگرام با استفاده از تحلیل احساسات
- تحلیل احساسات از متن با استفاده از شبکه های پیچیده بسیار عمیق
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- بررسی بازنمایی ارتباط فرهنگی ایران با ترکیه در فیلم ها و سریال های دو کشور (سال 1393)
- تحلیل روابط میان همسران در سریال میکاییل و سریال جاده چالوس
- چگونه انقلاب انرژی های نو و ارتباطات طلیعه فرا رسیدن عصر سرمایه داری توزیعی را می دهد
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.