CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اثرات رویه های عملکرد بالا بر خروجی های منابع انسانی و عملکرد سازمان براساس مدل لیو و همکاران (مورد مطالعه بانک کشاورزی شهر اصفهان)

عنوان مقاله: بررسی اثرات رویه های عملکرد بالا بر خروجی های منابع انسانی و عملکرد سازمان براساس مدل لیو و همکاران (مورد مطالعه بانک کشاورزی شهر اصفهان)
شناسه ملی مقاله: HPSCONF02_002
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، روانشناسی و علوم اجتماعی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سمیه دانیالی - دانشجوی ارشد مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان
محمدرضا دلوی - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

خلاصه مقاله:
در محیط رقابتی امروز، منابع سنتی مزیت رقابتی سازمانها، مانند: تکنولوژی، حق امتیازها و صرفه- های اقتصادی، با پدیده جهانی شدن و دیگر تغییرات محیطی، کارآمدی خود را از دست دادهاند. بنابراین، حفظ و جذب کارکنان مستعد، ماهر و منعطف بهعنوان جایگزین به رشد شایستگیهای محوری سازمان کمک مینماید. از همینرو، مدیران به استفاده از کارکردهای مدیریت منابع انسانی روی آوردهاند. یک سیستم منابع انسانی که بهطور مناسبی طراحی و اعمال شده باشد، میتواند در حکم دارایی اقتصادی و مفید برای سازمان باشد. از سوی دیگر، رویههای )سیستمهای کاری( عملکرد بالا سبب بهبود عملکرد در مجموعه روشهای مدیریت منابع انسانی میشوند. رویههایی که کارکنان را با مهارتها، اطلاعات، انگیزش، تعهد و آزادی عمل در تصمیمگیریهای مهم، مانند: خلق نوآوری، بهبود کیفیت و در نهایت پاسخ سریع به این قبیل تغییرات آماده میسازد. این رویهها بیانگر طرحی کلی از فعالیت سازمانی است که شامل ترکیبات اصلی و به هم وابسته، از قبیل: مداخله، مشارکت، توانمندسازی، توسعه سازمانی، ابراز احساسات، کار تیمی و پاداشهای مبتنی بر عملکرد کارکنان است. چنین رویه هایی همچنین با تولید بالا، کیفیت بالا، جلب رضایت مشتریان و کارکنان و عملکرد مالی سازمان در آینده، نیز مرتبط خواهند بود.بدین منظور، در این پژوهش سه هدف مورد توجه قرار گرفته است؛1-بررسی تأثیر رویه های عملکرد بالابر عملکرد سازمان 2- بررسی تأثیر رویههای عمکلرد بالا بر خروجیهای منابع انسانی 3- بررسی تأثیر خروجیهای منابع انسانی بر عملکرد سازمان. پرسشنامهای تنظیم و میان180نفراز کار کنان بانک کشاورزی توزیع گردید. سرانجام، با استفاده از نرمافزار لیزرل و آزمون فریدمن به بررسی ارتباط موجود میان رویههای عملکرد بالا، خروجی منابع انسانی و عملکرد سازمان پرداخته میشود. با تجزیه و تحلیل دادهها به این نتیجه دست یافته شد که تاثیر رویه عملکرد بالا بر خروجی منابع انسانی و عملکرد سازمان مثبت می باشد.

کلمات کلیدی:
رویه های عملکرد بالا، خروجی منابع انسانی، عملکرد سازمان، آزمون فریدمن

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/483792/